1. Kezdőlap
  2. Napelemes világítás
  3. Napelemes földbe szúrható világítás
  4. Kerti napelemes LED ezerszínű szélforgó 75 cm
  1. Kezdőlap
  2. Napelemes világítás
  3. Napelemes földbe szúrható világítás
  4. Kerti napelemes LED ezerszínű szélforgó 75 cm

Kerti napelemes LED ezerszínű szélforgó 75 cm

(1 vásárlói értékelés)

5490 Ft

Elfogyott

Részletek a termékről

Kerti napelemes LED ezerszínű szélforgó 75 centiméter magasságú. A virágszirmok átmérője 30 centiméter, a szirmok közepébe egy beépített fehér LED biztosítja a színáradatot.

A napelem hátoldalán található a ki-be kapcsoló gomb. Cserélhető 300 mAh-es AA NiMH elemmel rendelkezik. Amint besötétedik, a szélforgóba rejtett LED automatikusan bekapcsol, napkeltekor pedig kikapcsol. Napközben a szolárcellák a napenergiát árammá alakítják és az akkumulátorban eltárolják.

Az ezerszínű szélforgó vidámságot, életet, és elevenséget visz otthonunkba! Gondoljunk csak bele milyen jó érzés amikor hazaérünk, és a kertbe lépve a szélforgó gyönyörű színei játszadoznak mindenütt!

Videó a termék NEM napelemes változatáról:

Technikai információk

További információk

Szín

Program funkció

Garancia

Próbáld ki! Garancia

Rendeld meg kockázatmentesen a világítást, hiszen nincs veszíteni valód. Nálunk a te elégedettséged van az első helyen, ezért ha úgy érzed, hogy nem felelt meg az elképzeléseidnek, 30 napon belül küldd vissza és visszafizetjük a teljes vételárat a szállítási költséggel együtt.

Csak annyi a dolgod ilyenkor, hogy küldesz egy emailt az info@ledenvilagitasod.hu címre. Kérjük, írd meg a megrendelési azonosítódat és azt is, hogy pontosan melyik termékért kéred a megtérítést. Szívesen veszünk egy indoklást is a termékkel kapcsolatban, amivel munkánk fejlődését segíted!

A LEDen Világításod küldetése, hogy a dekorációs világításokkal ámulatba ejtő környezetet teremthess magadnak a családodnak. Lendületes és fiatalos csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy káprázatos és különleges világításokkal árasszunk el minden évszaknak megfelelően. Célünk, hogy te is átélhesd ezt a leírhatatlan élményt, amit a dekor fények nyújtanak.

Visszajelzések azoktól, akik már megvásárolták

Kerti napelemes LED ezerszínű szélforgó 75 cm termékről 1 értékelés

  1. Sótèrné Fodor Csilla

    Kiskertem legszebb disze! 😄Csillagos 5-ös

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Menü