Ez a Tiffany világítás olyan, mint egy igazi hercegnő! Bájos és elragadtató!

Te is szeretnél csinos és vonzó kertet?

A Tiffany üvegek nagy térhódítása már az 1800-as években elkezdődött. Forradalmi újításnak számított, amely a mai napig a legelőkelőbb réteg kiváltsága. Igazi ritkaság, amelyet csak a legtehetősebb hercegek és hercegnők udvaraiban lehetett felfedezni. Gyöngyházfényű színvilága igazi kuriózumnak számított. Bájos csinossága mindenkit levett a lábáról. Titkon mindenki egy ilyen világításról álmodott!

Mit szólnál hozzá, ha a te otthonodat is egy ilyen híres, gyönyörű és lehengerlő világítás ragyogná be? Egy világítás, amely úgy pompázik a kertedben mint egy igazi hercegnő. Mindenkit levesz a lábáról. A családod imádja, a szomszédok naphosszat sóvárognak a kerítésed előtt. A járókelők esténként meg-megállnának csodálni a gyönyörű színeket.

Ez a Tiffany lámpa igazán csodásan néz ki a járda mellett, a kert közepén és a virágágyások között. Azért imádnivaló, mert sokszínűsége beleillik minden kertbe. Szinte festői az a látvány, amikor naplementekor a lemenő nap még meg-megvilágítja a Tiffany lámpa mintázatát, majd másodpercek töredéke alatt fellobbannak a világítás belsejében a pompás kis ledek.

Ez a bájos világítás most a te kertedet is lenyűgözővé varázsolhatja!

4+1 Egyértelmű érv a Tiffany világítás mellett!

 • Bűbájos és ellenállhatatlan
 • Olyan mint egy igazi hercegnő
 • Különleges, egy igazi kuriózum
 • A családod meg fog őrülni érte
 • Minden szomszéd a csodájára fog járni

Miért válaszd a Tiffany lámpa világítást?

 • Mert az egyik legritkább kerti világítás!
 • Mert ellenállhatatlan és bájos!
 • Mert olyan érzésed lesz, mintha egy kastély parkjában sétálgatnál!
 • Mert szemrevaló és szépséges!

Tulajdonságok

A Tiffany lámpa 95 cm magas, a lámpafej mérete 15×23 cm. Fémből készült, a lámpa búrája erős műanyag. A rajta található gyönyörű mintákat egyenként, kézzel festették. Mindegyik lámpában 2 darab hideg fehér színű LED foglal helyet, a világítás 5 Lumen fényerővel rendelkezik.

A Tiffany szárán található a napelemes panel. Intelligens fényérzékelővel ellátott, így este automatikusan bekapcsol, reggel pedig kikapcsol. Üzemideje 6-8 óra, a napfény erősségétől függően.

IP44-es vízálló védettséggel rendelkezik, így tökéletesen ellenáll az időjárás viszontagságaival szemben. Télen, nyáron, fagyban, esőben és még a legnagyobb kánikulában is kiállja a próbát! A szolárcellák mögött 1 db AA 1000 mAh-es akkumulátor foglal helyet. Napközben ez az aksi eltárolja a nap energiáját hogy esténként gyönyörűen világítson a napelemes Tiffany lámpa!

Ha bűbájos látványt szeretnél kertedben, akkor rendeld meg ezt a ritka világítást!

Hogyan működik, hogy kell beüzemelni?

Csomagold ki

Keresd meg a helyét

Szúrd a földbe

Hagyd 48 óráig töltődni

Kapcsold be

Gyönyörködj a tündéri világításban

Hogy vélekednek mások a világításainkról?

Engedd meg, hogy egy bónusszal is megajándékozzunk!

Borosüveg dugó világítás

Karácsonyi LED borosüveg dugó világítás hideg fehér (2)

Ez egy gombelemmel működő dugó füzér, amelyen apró mikroledek világítanak. Bármilyen hagyományos szájú üvegbe belehelyezhető!

2 490 Ft helyett AJÁNDÉK

Választható csomagok:

 • 4 db Tiffany lámpa:
  21 980 Ft helyett 17 490 Ft
 • 1 db borosüveg dugó:
  2 490 Ft helyett 0 Ft

24 470 Ft helyett 17 490 Ft

 • 6 db Tiffany lámpa:
  32 970 Ft helyett 24 990 Ft
 • 1 db borosüveg dugó:
  2 490 Ft helyett 0 Ft

35 460 Ft helyett 24 990 Ft

 • 8 db Tiffany lámpa:
  43 960 Ft helyett 32 990 Ft
 • 1 db borosüveg dugó:
  2 490 Ft helyett 0 Ft

46 450 Ft helyett 32 990 Ft

 • 12 db Tiffany lámpa:
  65 940 Ft helyett 45 990 Ft
 • 1 db borosüveg dugó:
  2 490 Ft helyett 0 Ft

68 430 Ft helyett 45 990 Ft

Nem árulunk zsákbamacskát

Ha nem vált be, visszavásároljuk! Amennyiben a világítással nem vagy megelédeve, értesíts minket a megrendeléstől számított 30 napon belül. Mi visszaszállítattjuk a futárunkkal a terméket és visszafizetjük a fizetett teljes összeget, neked semmi egyéb teendőd nem lesz.

Annyira biztosak vagyunk benne, hogy megváltásnak fogod érezni az világítást, hogy képesek vagyunk kifizetni az oda és visszaszállítási költséget mi magunk helyetted, ha végül úgy döntenél, hogy neked nem válik be.

Ezen felül 1 évig bármi problémád jelentkezne a termékkel, azonnal cseréljük neked, amikor értesítesz minket róla.

Eljutottál idáig és még nem vagy biztos a döntésben?
Összefoglaltuk neked a gyakran felmerülő kérdéseket

Ha nem vagy megelégedve a világítással, írd meg e-mailben és a futárunk vissza szállítja tőled díjmenetesen. Majd 3 munkanapon belül a bankszámlaszámodra visszautaljuk a teljes fizetett összeget.

Ha véletlenül nem világít vagy hibásnak érzékeled a terméket, írd meg e-mailben nekünk az info@ledenvilagitasod.hu e-mail címre és küldünk helyette egy másikat! Neked csak annyi a dolgod, hogy visszacsomagolod a hibás világítást és oda adod a futárnak, aki visszaszállítja nekünk.

FIGYELEM! Mivel ez egy napelemes világítás 48 óráig hagyni kell hogy töltődjön első használat előtt!

Ez teljesen természetes, hiszen minden napelemes világításban egy újratölthető elem van elrejtve, ez segít eltárolni a szolárcellák által átalakított napenergiát. Ez az elem minden nap használatban van,, így egy bizonyos idő után romlik az élettartama. Ha azt látod hogy 2-3 év múlva már nem világít olyan erősen a napelemes világításod, csak cserélj benne elemet! De figyelj hogy csak tölthető elem kerülhet bele!

Ez egy napelemes világítás, így főleg kültéri használatra van. De természetesen lehet trükközni beltéri használattal is. Egy dolgos ami nagyon fontos: napközben mindenképpen legyen kint, hiszen csak így tud feltöltődni. Utána akár estére bevihetjük a házba és elhelyezhetjük bárhová, de reggel megint ki kell tennünk a kertbe töltődni!