A nagy névváltás!

A Leden Világításod mostantól Leden néven folytatja!

Miért változik meg a nevünk?

Mert egy rövidebb, aranyosabb, és nemzetközi névre vágytunk. 🙂

2015-ben indult el a Leden Világításod, azóta ez a kis szójáték sokakat megmosolyogtatott. De ahogy növekedtünk úgy kezdtük el kinőni a nevünket is. Szerettünk volna valami egyszerűbbet, amit akár külföldön is tudunk használni (hiszen nem csak a Magyarországon vannak kert rajongók).

Sokat töprengtünk azon, hogy mi lenne a tökéletes név, pedig a válasz végig itt volt az orrunk előtt. 🙂 Hiszen kedvenc vevőink és partnereink az utóbbi években már csak úgy emlegettek minket, mint a Leden.

Mi lesz más ezek után?

Mostantól Leden néven folytatjuk. Illetve csatlakozik hozzánk új kis pajtásunk is, a cuki kabalafiguránk személyében.
Semmi más nem változik, minden úgy marad, ahogy megszoktátok és szeretitek. A csapatunk változatlanul dolgozik azon, hogy a gyönyörű kert élményét adjuk nektek sok szeretettel.

Bemutatjuk a Leden új arculatát

Egy új névhez friss logó is jár. Így aztán évekig tartó álmodozás és hosszas tudományos kutatások után végre megszületett új arculatunk. Új édes kis kabalafiguránk segítségével pedig még imádnivalóbbak lettünk! 🙂
A nagy névváltás-kampány mini 1

A logó anatómiája

A lágy kézírásos név utal a Leden kedvességére és profizmusára. A szívet rejtő fa motívum pedig magában foglalja a kertet, a szeretetet, és a szívmelengető otthon érzését.

A nagy névváltás-kampány mini 2

A figura születése

A kabala a márka személyiségét tükrözi: vidám, segítőkész, kíváncsi. A manó sapijának bojtja a logó szívmotívumát idézi meg, ezzel utal a Leden szeretetteljességére.

A nagy névváltás-kampány mini 3

A Leden minták

A logó fő eleméből táplálkozó motívumok a Leden szellemiségét, fő termékkategóriáit jelenítik meg. Utalnak arra, hogy a itt minden a kert élménye és az otthon szeretete körül forog.

Limitált Leden csomagok

Szeretnénk, ha velünk ünnepelnétek a Nagy Névváltást, így összeállítottunk pár igazán különleges kedvezményes ajánlatot.

Ilyet még soha nem csináltunk, mégis nagyon izgalmas kertszépítő csomagok születtek.
Május 30-ig (vagy a készlet erejéig) lecsaphattok rájuk!