Egyéb

Hogyan dekorálj LED viaszgyertya segítségével?

A hűvösebb idő beköszöntével bizony egyre jobban esik testünknek és lelkünknek a meleg, legyen szó bár a beinduló fűtésről, vagy a kandallóban pattogó tűzről – esetleg egy mutatós LED viaszgyertyáról.

Ha ősz, és hulló falevelek, akkor itt a romantika ideje is. Barnás színek, izzó kandalló, meleg, puha zokni, egy jó könyv, és egy forró bögre tea a kanapéra kucorodva, összebújva kedvesünkkel – ki tudna ellenállni egy ilyen kombinációnak? Mi biztosan nem!

És hogy melyik az a dekorációs elem, ami az őszi szezon egyik slágerterméke, az univerzálisan kint is, bent is használható világítás, mely minden otthont pillanatok alatt mesés hangulattal áraszt el? Ez bizony a LED viaszgyertya!

És hogy hogyan kell elképzelni ezt a forradalmi találmányt? Pontosan ugyanúgy, mint egy igazi viaszgyertyát, hiszen az eredeti tökéletes, pontos másolata. Még konstans lobogást is imitál, szélein pedig az éppen lecsorduló viaszcsík tesz a még eredetibb hangulatért.

Autentikus gyertya a beltéri varázslatért

Imádod a gyertyafényt, de titokban azért tartasz tőle? Szeretnél egy biztonságosabb megoldást, mely ugyanazt az élményt nyújtja, mint eredeti társa, ám a lehetséges hátulütők nélkül? Ez esetben a LED viaszgyertyát neked találták ki!

Nem folyik, nem csepeg, nem alszik el egy ajtócsapódástól, nem borít lángba semmit, nyugodtan nyúlkálhatsz előtte, fölötte, mellette, nem égeted meg vele a kezedet sosem. És ami még fontosabb: a gyerekeinket, kis házi kedvenceinket is biztonságban tudhatjuk e mellett a pazar dekorációs elem mellett. Hiszen első a biztonság!

Használd bátran lényegében a lakás, vagy ház bármely helységében: kiváló éke lehet a közös étkezéseknek az étkezőben. Az előszobaszekrényre helyezve bájos atmoszférával fogadja a hazaérkezőket. A nappaliban otthonos, meleg hangulatot áraszt, a hálóban pedig segít kellően romantikus módra kapcsolni. Tegyél egyet bátran a dolgozószobád asztalára is, meglátod mennyivel kellemesebb lesz úgy a munka, ha rá tekintve te is nyugodt, már-már meditatív hangulatba kerülsz. Ha pedig vennél egy forró kád fürdőt, akkor ne legyél rest körbedekorálni a helységet rózsaszirmok mellett ezekkel a kis csodákkal. Ennyi kényeztetés igazán jár mindenkinek!

A LED viaszgyertyának a szomszédok is a csodájára járnak majd

Azonban nem csak beltéren használhatod őket biztonsággal, hanem kültéren is. Ellentétben az igazi gyertyával, a szél a LED viaszgyertyára nincs hatással, így nem kell attól félned, hogy ámulatba ejtő fények nélkül maradna az udvarod vagy a teraszod. Tedd bátran az ablakba, teraszra, erkélyre, vagy szimplán csak a házhoz vezető ösvény szegélye mellé. Meglásd, a hatás nem marad el!

A tökéletes ajándék

Ez a zseniális kis találmány a tökéletes, univerzális ajándék. Gyerekeknek, kamaszoknak, fiataloknak, középkorúaknak és idősebbeknek, nőknek és férfiaknak ugyanúgy örömet okoz, hiszen mindenki megtalálhatja benne a kedvére valót: szép, praktikus, romantikus, érdekes, vagy szimplán csak extra dekoratív. Még esküvői dekorációnak is kiváló, hiszen az esztétikuma mellett itt is fontos, hogy rendkívül biztonságos – és természetesen újra felhasználható –, így akár az ifjú pár lakásának állandó éke is lehet majd.

A LED viaszgyertya technikai paraméterei

A LED viaszgyertya anyaga műanyag és viasz. A gyertya jelenleg elérhető 10 cm, 12 cm és 15 cm magas kivitelben, átmérője pedig mindnek 7,5 centiméter.  A gyertya 3 db AAA-s elemmel működik, melyet a csomag nem tartalmaz.

Hozzászólások a cikkhez:

 1. aspinyhert szerint:

  Női hölgy nem mondja ki, csak utal rá…

  Későn értem haza, mindenki alszik már.
  Hosszú volt a nap. Forró vizet eresztettem, hogy ellazuljak.
  Kikapcsolni akartam, de a magány alig enyhített a gondolataim sebességén.

  A hálóba lépve, pislákoló fény fogadott

  meg egy huncut mosoly…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.