Egyéb

Milyen karácsonyi kültéri világítások közül választhatok?

Beköszöntött a hűvösebb idő, ezzel együtt lassan megcsap minket az ősz, a tél, az év vége – és bizony a karácsonyi előkészületek szele is.

A kerti grillpartik ideje lassacskán lejár, és előkerülnek a kabátok, a forró téli italok, az orrhegyig húzott garbó és bizony a kültéri karácsonyi fények ideje is.

Azt gondolád, hogy a kültéri fények csak amerikai szokás, és ilyet amúgy is csak a filmekben látni? Szerencsére ez manapság már egyáltalán nem így van. Persze nem feltétlen a túldíszített kertekre, a rénszarvasos háztetőkre és a vadul villogó fényekre gondolunk, hiszen mindez megoldható az ízléses, kifinomult módon is.

Íme, 3+1 kedvenc karácsonyi kültéri világításunk, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé!

Karácsonyi LED fényháló átlátszó vezetékkel

Diszkrét megoldásra vágysz, ám titkon azért mégis azt szeretnéd, hogy mindenki felkapja a fejét, és elraktározza a kerted képét örök emlékként? Egyik személyes kedvencünk ez a LED fényháló, mely az átlátszó vezetékeknek köszönhetően kaméleonként simul bele a környezetébe. Meleg fénye meghitt, barátságos, magával ragadó hangulatot áraszt. Függesztheted az ablakra, a teraszkorlátra, a kerítésre, bokorra, de akár még egy kültéri fenyőfát is feldíszíthetsz vele. 5 méteres táp kábellel és IP44-es minősítéssel rendelkezik, így víz- és porállósága miatt egy percig sem kell aggódnunk – viszont ettől függetlenül a fényháló beltéren is használható! Dobd az ablak fölé, vagy ahová csak szeretnéd: beltéren vagy kültéren egyaránt az otthonod dísze lesz!

Karácsonyi bel- és kültéri LED fényjégcsap – hideg fehér

Másik nagy kedvencünk az egyszerűbb, visszafogottabb megoldások közül, ez a karácsonyi LED fényjégcsap. Ez a 7 méter hosszú vezetéken elhelyezkedő 360 db élénk LED-ből álló világítás kiválóan mutat a ház homlokzatán, tetőn, vagy az ablakokban is. Helyezd az ereszcsatorna alá, viszont kültéren, „nyílt terepre” nem ajánlott, hiszen IP20-as minősítéssel rendelkezik. A fényjégcsap 8 programfunkcióval rendelkezik, így rengeteg fényeffekt közül választhatsz!

Karácsonyi kültéri LED fényfüzér – színes, zöld vezetékkel

Ha egy szimpla, ám mégis színes megoldásra vágysz, akkor szerezd be ezt a karácsonyi LED fényfüzért, mely a szivárvány ezer színében pompázva ragyogja be kertedet! Méltó dísze lesz a kültéri fádnak, vagy a teraszon elhelyezett dekorációnak. Hosszúsága már-már végtelen: 16 méteres füzéren 200 db LED kapott helyet – ez pedig egy 3 méteres betáp kábel segítségével bárhova elér! Zöld vezetékkel rendelkezik, így, ha bokorra, fenyőfára helyezed, tényleg abszolút beleolvad környezetébe, és csak a villogó fények ragadják magukkal a szemlélődőt. IP44-es minősítésének köszönhetően bátran elhelyezheted bárhol, kültéren és beltéren egyaránt.

Ezeknél azért egy kicsit extrémebbre vágysz? Akkor a +1-ünk neked szól:

Karácsonyi kültéri LED lézershow projektor fényeffekt – távirányítóval

Ez a kültéri LED lézeres projektor 80 négyzetméter területet képes megvilágítani ragyogóbbnál ragyogóbb fényeivel. Hatótávolsága 15 méter, és 5 méteres kábellel rendelkezik. Piros és zöld pöttyei felhívják a figyelmet bármire, amire csak irányítod. Használható egész évben, nem csak karácsonykor! Vedd elő bátran akár most, egy borús őszi estén is, meglátod, pillanatok alatt jó kedvre hangol nem csak téged, de a szomszédokat is!

Ajánlott világítások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük