Egyéb

Milyen karácsonyi kültéri világítások közül választhatok?

Beköszöntött a hűvösebb idő, ezzel együtt lassan megcsap minket az ősz, a tél, az év vége – és bizony a karácsonyi előkészületek szele is. A kerti grillpartik ideje lassacskán lejár, és előkerülnek a kabátok, a forró téli italok, az orrhegyig húzott garbó és bizony a kültéri karácsonyi fények ideje is.

Azt gondolád, hogy a kültéri fények csak amerikai szokás, és ilyet amúgy is csak a filmekben látni? Szerencsére ez manapság már egyáltalán nem így van. Persze nem feltétlen a túldíszített kertekre, a rénszarvasos háztetőkre és a vadul villogó fényekre gondolunk, hiszen mindez megoldható az ízléses, kifinomult módon is.

Íme, 3+1 kedvenc karácsonyi kültéri világításunk, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé!

Karácsonyi LED fényháló

Diszkrét megoldásra vágysz, ám titkon azért mégis azt szeretnéd, hogy mindenki felkapja a fejét, és elraktározza a kerted képét örök emlékként? Egyik személyes kedvencünk ez a LED fényháló. Meleg fénye meghitt, barátságos, magával ragadó hangulatot áraszt. Függesztheted az ablakra, a teraszkorlátra, a kerítésre, bokorra, de akár még egy kültéri fenyőfát is feldíszíthetsz vele. 5 méteres táp kábellel és IP44-es minősítéssel rendelkezik, így víz- és porállósága miatt egy percig sem kell aggódnunk – viszont ettől függetlenül a fényháló beltéren is használható! Dobd az ablak fölé, vagy ahová csak szeretnéd: beltéren vagy kültéren egyaránt az otthonod dísze lesz!

Karácsonyi bel- és kültéri LED fényjégcsap – hideg fehér

Másik nagy kedvencünk az egyszerűbb, visszafogottabb megoldások közül, ez a karácsonyi LED fényjégcsap. Ez az 5 és 10 méteres hosszúságban elérhető vezetéken elhelyezkedő 150 vagy 300 db élénk LED-ből álló világítás kiválóan mutat a ház homlokzatán, tetőn, vagy az ablakokban is. 8 program funkció közül választhatsz, a folyamatosan világítótól kedzve, a szemet gyönyörködtetően csillogón át. Memória funkciójának köszönhetően, beállíthatjuk, hogy bekapcsoláskor a legutóbb használt program ismétlődjön újra, nem kell bajóldni minden nap az újra kalibrálással. Időzítőkapcsolójának hála, beállíthatjuk, hogy mikor kapcsolódjon fel automatikusan minden nap, onnantól pedig 6 órán keresztül folyamatosan világít, majd automatikusan lekapcsolódik.

Karácsonyi kültéri LED fényfüzér – színes, zöld vezetékkel

Ha egy szimpla, ám mégis színes megoldásra vágysz, akkor szerezd be ezt a karácsonyi LED fényfüzért, mely a szivárvány ezer színében pompázva ragyogja be kertedet! Méltó dísze lesz a kültéri fádnak, vagy a teraszon elhelyezett dekorációnak. Az elérhető méretek tárháza már-már végtelen: 12 métertől 48 méterig választhatjuk ki a nekünk leginkább megfelelő hosszúságot – ez pedig egy 5 méteres betáp kábel segítségével bárhova elér! Zöld vezetékkel rendelkezik, így, ha bokorra, fenyőfára helyezed, tényleg abszolút beleolvad környezetébe, és csak a villogó fények ragadják magukkal a szemlélődőt. IP44-es minősítésének köszönhetően bátran elhelyezheted bárhol, kültéren és beltéren egyaránt.

Ezeknél azért egy kicsit extrémebbre vágysz? Akkor a +1-ünk neked szól:

Bel/kültéri 3D effektes karácsonyi LED projector

Ez a bel- és kültéri LED lézeres projektor 20 négyzetméter területet képes megvilágítani ragyogóbbnál ragyogóbb fényeivel és elképesztő 3D-s mintáival. Hatótávolsága 9 méter, és 5 méteres kábellel rendelkezik. 3D effektjének köszönhetően még látványosabb és élethűbbek a kivetített karácsonyi képek. A Merry Christmas felirat mellett különböző karácsonyi minták elevenednek meg a ház falán, mint a csillag és a hópehely. Vesd be bátran és meglátod, pillanatok alatt jó kedvre hangol nem csak téged, de a szomszédokat is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.