Karácsonyi világítás

7+1 karácsonyi kültéri dekorációs ötlet

Ha már elkapott a karácsonyi láz, és belevetetted magad a varázslatosabbnál varázslatosabb világítások és girlandok garmadájába, akkor könnyen lehet, hogy azon kapod magad, hogy elvesztél a bőséges kínálatban és a sokezer díszítési módban. Segítünk, hogy kikecmeregj belőle!

Íme, 7+1 karácsonyi kültéri dekorációs ötlet, melyet garantáltan nem felejt el senki sem könnyen, aki látja!

  1. Vond be „Télapót”, amibe csak lehet!

A december nem csak a karácsonyról, de a Télapóról és a kiscipők suvickolásáról is szól. Tegyél ki az ablakba helyes kis csizmákat, vagy egy aranyos, piros postaládát, amiből majd a Miki elviszi a neki címzett leveleket. Nem csak a gyerekek lesznek oda az ötletért, de sajátos bájt is ad a teraszodnak ez a nem mindennapi megoldás.

  1. Amikor a karácsonyi feeling a lábaid előtt hever!

Mosolyogtasd meg a hozzád érkezőket már az első pillanatoktól fogva: egy kedves kis fenyőfás, karácsonyi hangulatot idéző, esetleg vicces-feliratos lábtörlő azonnal oldott, fesztelen hangulatot teremt.

3. Varázsolj karácsonyi hangulatot a teraszodra is!

Amikor karácsonyi kültéri dekorációról beszélünk, akkor nem feltétlen csillogó-villogó fényáradatra és grandiózus megoldásokra gondolunk. A karácsonyi hangulat életre hívása lehet egyszerűbb is, mint gondolnád: szerezz például egy régi hintaszéket, dobj rá egy (akár régi) ünnepi plédet, és egy szimpla piros párnát! Ha van egy kis, akár régi, rozoga asztalod, tedd bátran mellé és díszítsd például egy kis helyes petróleum, vagy lényegében bármilyen lámpával. Természetesen használhatsz LED fényeket is.

4. Egy kis diszkrét illatfelhőhöz mit szólsz?

Sokat nyomhat a latban a kedves látvány mellé az is, ha édes, finom karácsony illat lengi körül a teraszt vagy a bejárati ajtót. Cseppents például pár csepp fahéj illóolajat az ajtódíszre, vagy gyújts meg egy narancsos füstölőt. A vendégek már azelőtt önkéntelen ünnepi hangulatba kerülnek, hogy belépnének az otthonodba!

5. Az univerzális dekorációs elem: a szánkó!

Van egy régi, ütött-kopott szánkód a pincében? Használni már nem mernéd, de kidobni sincs szíved? És arra gondoltál már, hogy mennyire jól mutatna például a teraszon a falhoz állítva? Azonnal havas tájakat és teli szájjal vigyorgós szánkózást juttat az eszünkbe, így használd bátran dekorációs elemként! Dobj rá egy piros plédet a tökéletes összhatásért!

6. Szórd tele ajándékokkal a teraszt vagy a házhoz vezető ösvényt!

No persze nem igazi ajándékokkal. Biztosan találsz egy két üres cipősdobozt otthon – nincs más dolgod, mint becsomagolni őket úgy, ahogyan a karácsonyi ajándékokat szoktad, és máris teljesen egyedi kerti ösvényt varázsolhatsz a házadhoz! Sőt, mi több, a tudatosság jegyében tedd el őket, hiszen jövőre is ugyanúgy használhatóak lesznek.

+1 tipp: ha nagyon esős lenne a december, tedd inkább fedett helyre a dobozokat!

7. Csavard fel az oszlopokat!

Mégpedig például ilyen szuper, színes és meleg fényben tündöklő karácsonyi mikroszálas girlandokkal! Ez a világítás lenyűgöző és meseszép – a 3 méteres kábelen összesen 200 db LED található. Változtathatod a fény erősségét, választhatsz színes vagy meleg fehér világítás közül, ráadásul 9 programfunkcióval rendelkezik! Csavard bátran a terasz oszlopai köré, ezzel igazi ünnepi hangulat köszönt be hozzátok is!

+ 1. Hey, Mr. Hóember!

Ha havas a december, akkor nincs más hátra, mint megkoronázni az összképet Mr. Hóemberrel! Építs egyet jól látható helyre, és a répaorról se feledkezz meg!

És ne feledd: a karácsonyi dekorációk terén is igaz: néha a legegyszerűbb megoldások a legnagyszerűbbek!

Ajánlott világítások

Kosárba teszem
Bezár

Karácsonyi girland extra sűrű tündérfény fényfüzér kültéri és beltéri 3 m – Meleg fehér/Színes

10.990 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük