Karácsonyi világítás

A legnépszerűbb karácsonyi világítás nyomában

Van az úgy, hogy szimplán csak beleszeretünk egy világításba. Meglátjuk, és annyira megfog, hogy tudjuk: ez nekünk kell otthonra!! És gondolatban már el is helyezzünk a kedvenc asztalunkon, vagy az éjjeliszekrényen és lelki szemeinkkel már látjuk is magunk előtt a helységet, melyet bearanyoz fénye. Ismerős? Nekünk is! Mutatjuk az idei hatalmas választékból egyik aktuális kedvencünket.

A Karácsony közeledtével újra előtérbe kerülnek a különböző világítások, legyen az kültéri vagy beltéri. A kültéri alkotásoknak az egész szomszédság a csodájára járhat, a beltéri pedig a család és a vendégeink estéit ragyogják be.

A LED borosüveg dugó világítás csodái

Akár szereti valaki a bort, akár nem, ez az elemes LED borosüveg dugó világítás igazán könnyedén levesz szinte mindenkit a lábáról.

És hogy konkrétan hogyan is kell elképzelni ezt a lenyűgöző fényforrást? A világítást lényegében akármilyen üveghez felhasználhatjuk, legyen az boros-, whiskys- vagy egy szimpla szörpös üveg – mindenhol, mindennel mesésen fog mutatni!

Hogyan használjam a borosüveg dugó világítást?

Vegyél elő egy bármilyen színű vagy formájú üveget és mosd ki alaposan! Az borosüveg dugóból egy rézkábel indul, melyen 20 db LED izzó kapott helyet. Fogd meg a borosüveg dugó világításodat, és helyezd a rézkábelt az üvegbe, majd a dugóval zárd le az üveget! Ez után a dugó tetején található kis kapcsolóval kapcsold be a világítást! A 3 gombelem a dugóban lett elrejtve, trükkösen, így nem is látszik.

Ugye milyen szuper? Dekorálsz és közben még újra is hasznosítasz!

Hova helyezzem a borosüveg dugó világítást?

A kérdés inkább az, hogy hova ne? Bárhova is helyezed, a tündöklő borosüveg mindenki figyelmét rabul ejti majd! Ha szeretnéd már az első pillanatokban ámulatba ejteni a hozzád érkezőket, akkor javasoljuk, hogy az előszobában a komódra vagy a cipősszekrényre is tegyél egyet. A dohányzóasztal a nappaliban, a könyvespolc az olvasósarokban, az íróasztalod a dolgozószobában – mind-mind kiváló helyszín, ahol remekül tudnak érvényesülni ezek világítások. A konyha és az étkező sem utolsó ötlet, hiszen a családi életben nem kevés időt töltünk el itt esténként összegyűlve, beszélgetve. Ha pedig úgy érzed, hogy megérdemelsz egy gyertyafényes fürdőzést, akkor próbáld ki, hogy a klasszikus gyertya helyett ezt a csodát teszed a fürdőszobába. A romantikus hangulat így hatványozottan garantált!

Borosüveg dugó világítás karácsonyi ajándéknak? Még szép!

Neked is van egy jó barátod, aki oda meg vissza van a gyönyörű fényekért? Szeretnél neki valami egyszerű, ám mégis emlékezetes ajándékot adni? Rendelj pár extra darabot a borosüveg dugó világításból, így biztosan lesz tartalék-ajándékod is, ha esetleg valakiről megfeledkeztél volna a nagy ünnepi kapkodásban! Meglátod, pillanatok alatt gazdára találnak majd, és csak azt fogod bánni, hogy nem táraztál be még jobban belőle!

Technikai információk a LED borosüveg dugó világításról

A borosüveg dugó világítás elérhető meleg fehér, hideg fehér és színes verzióban. Három darab gombelemmel működik, a rézkábelen pedig 20 db LED kapott helyet. Ez a fényforrás diszkréten, folyamatos fénnyel világítja meg a körülötte lévő tárgyakat.

A LED borosüveg dugó világítás csomag tartalma:

  • 1 db LED borosüveg dugó világítás
  • 3 db gombelem

TIPP: Ha pedig szeretnél inspirálódni karácsonyi beltéri dekorációk terén, akkor ajánljuk figyelmedbe az alábbi 5+1 ötletet, hogy gyönyörű beltéri dekorációd legyen az ünnepekkor is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.