Karácsonyi világítás

A legvadítóbb karácsonyi világítás titka!

Még csak épp, hogy elmúlt a nyár, és máris Halloween, és a napok vészesen fogynak az év egyik csúcseseményééig: hamarosan itt a mesés karácsony – és ezzel együtt a legmerészebb, legvadítóbb karácsonyi világítások ideje is eljött!

Már szeptember 1-től a Jingle Bells-t dudorászod, vagy egyenesen sikítófrászt kapsz a plázákat szeptembertől elöntő karácsonyfáktól és csillogó díszektől? Akárhogy is legyen, akármilyen tavaszias idő is legyen idén ősszel, az ünnepi időszak menthetetlenül közeledik, és a karácsonyi dalok dudorászásánál már csak a legvarázslatosabb világításokkal lehet erre tökéletesen ráhangolódni.

Karácsonyi világítások – hangolódás kültéren és beltéren egyaránt

Káprázatos fényfüzérek, LED csillagszórók, kültéri girlandok, és extravagáns lézershowk. A karácsonyi világításoknak se szeri, se száma – hogy melyiket válasszuk végül otthonunk és kertünk díszéül, az csak rajtunk múlik. Az igazán nagyszabású megoldásoktól kezdve az egyszerűbb, diszkrétebb díszekig – mint például a LED fa asztali dísz csillag világítás – számos opció közül választhatunk. Hogy ki melyiket tartja a leghangulatosabbnak, vagy épp legvadítóbbnak, az már csak rajtunk és a házunkon múlik.

Személyes kedvencünk: a Candy Cane cukorbot világítás

A mi egyik személyes kedvencünk a 4 db-os napelemes Candy Cane cukorbot világítás. Ez a klasszikus, XVIII. századi amerikai filmek hangulatát idéző napelemes világítás minden kertben pillanatok alatt életre kelti magát a megtestesült Karácsonyt. Egyedi és különleges, mely minden hozzánk érkező vendéget levesz majd a lábáról.

Kedvünktől függően választhatunk a folyamatosan világító és villogó funkció közül. Dekoratív és univerzális, így kertünk bármely pontján pompásan mutat majd. Elhelyezhetjük a kerítés mentén, az ösvény oldalainál, vagy akár a lépcső tövét is díszíthetik, de beszúrhatjuk akár a virágok mellé, vagy a virágcserépbe is.

Tökéletes választás mindenkinek, aki igazán mesés hangulatra vágyik – sőt! Erre az egyedi világításra nem csak a vendégeink fognak emlékezni, de a postástól a futárokon át a szomszédig, mindenki csodájára jár majd!

Technikai részletek

A napelemes Candy Cane cukorbot világítás 4 db cukorból áll. Napelemei polikristályból épülnek fel, így a téli napsütés függvényében változik kapacitása. Mindegyik világító cukorbot 8 db beépített piros LED izzót tartalmaz. A cukorbotok közti távolság 50 centiméter, maga a Candy cane 53 cm magas, a betáp kábel hossza pedig 2 méter. A vezeték színe zöld. A termékre 2 év garanciát biztosítunk.

A ’Karácsonyi napelemes LED candy cane cukorbot világítás’ csomag tartalma:

  • 4 db Karácsonyi napelemes LED candy cane cukorbot világítás 50 cm
  • 1 db polikristály napelem

Ajánlott világítások

AkcióElfogyott
Bővebben
Bezár

12 db napelemes LED candy cane cukorbot csomag

27.250 Ft 21.990 Ft
-26%
Kosárba teszem
Bezár

4 db Karácsonyi napelemes LED candy cane cukorbot világítás 39 cm

7.990 Ft 5.890 Ft
AkcióElfogyott
Bővebben
Bezár

8 db napelemes LED candy cane cukorbot csomag

19.260 Ft 14.990 Ft

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük