Karácsonyi világítás

Ezek a legszebb fényjégcsap megoldások karácsonykor!

Lassan december, beköszöntenek a téli hónapok, és ezzel együtt eljön az újra és újra aktuálissá váló kérdés ideje is: vajon idén lesz hó, fehér lesz a karácsony?

Ha ezt nem is tudjuk garantálni, azért egy kicsit mi is hozzá tudunk járulni a „télies” ünnepekhez, mégpedig nem mással, mint a mesés, párját ritkító fényjégcsap világításokkal!

Ha eddig még nem találtad meg az igazit, azt a világítást, amit olyan nagyon jó szívvel tennél fel otthonod díszének, akkor ne csüggedj, lehet, hogy pont ez lesz az!  Máris mutatjuk kedvenc fényjégcsap világításainkat!

Karácsonyi kültéri fényjégcsap

Nincs is ennél kézenfekvőbb módja a terasz vagy a ház, az ablakok kivilágításának, ha pillanatok alatt ünnepi hangulatot szeretnél kreálni! Gondolj csak bele, hogy mennyire pazarul nézne ki a bejárati ajtó felett, vagy a terasz korlátjáról lefelé lógva ez a karácsonyi fényjégcsap világítás!

Mivel kültéri, így IP44-es vízállósággal bír, ami azt jelenti, hogy fröccsenő víz ellen védett minden irányból! A betáp kábel 5 méter hosszú, így gyakorlatilag elérsz vele bárhova!

Karácsonyi beltéri fényjégcsap

Ha ugyanazt a varázslatot, amit kint életre hív, szeretnéd a lakásban megeleveníteni, akkor a karácsonyi beltéri fényjégcsap a te világításod! Feltekerheted a lépcső korlátjára, az ablakba, a függöny karnisára, lényegében bárhova. Azonban ne feledd, ezt a beltéri fényt nem érheti víz és , IP20-as minősítéssel bír! Elérhető 100, 140 és 180 LED-es változatban, így biztosan mindenki megtalálja a számára tökéletes opciót!

Színes, olvadó jégcsapcsodák

Ha a fentiek tetszenek, de valami színesebbre vágysz, akkor görgess tovább: a fényjégcsapok elérhetőek hideg és meleg fehér, kék, pink, illetve színes verzióban is – méghozzá nem is akármilyen kivitelben: olvadást imitáló világítások formájában! Ugye, mennyire szuper?

Ha igazán jeges hangulatra vágysz, akkor a Karácsonyi LED olvadást imitáló csepegő jégcsap hideg fehér színben lesz a te tökéletes választásod. Ez egy IP44-es kültéri világítás, mely pillanatok alatt felborzolja a kedélyeket: csak ránézel és már vacogsz is! Tökéletesen utánozza az olvadó jégcsapokat, a hideg fehér színű világítás pedig felteszi az i-re a pontot. A jégcsapok elérhetőek 20 cm, 30 cm és 50 cm-es hosszúsággal is!

Ha tetszik ez a világítás, de jobban szeretnéd szívet-lelket melengető meleg fehér színben, akkor se keseredj el, ugyanis a Karácsonyi LED olvadást imitáló csepegő jégcsap elérhető meleg fehér színben is!

Még több színre vágysz? Nem bánod, ha igazán feltűnő lesz a kerted és a terasz? Nem ijedsz meg egy kis élénk kéktől vagy egy polgárpukkasztó pinktől karácsonykor sem? Esetleg a szivárvány ezer színében olvadozó jégcsapoktól sem?

Szuper, mert mindhárom elérhető! Sőt, mindhármat használhatod kültéren és beltéren egyaránt! IP44-es minősítésük garantálja, hogy a legnagyobb esőben, hidegben és hóesésben sem kell majd aggódnod az épségük miatt.

Ezek a karácsonyi jégcsap világítások igazi meghitt, téli hangulatot teremtenek, bárhova is tedd őket. Ha pedig ezen felül szeretnél még különleges fényeket a kertedbe vagy az erkélyedre, akkor szemezgess karácsonyi világítás gyűjteményünkből.

Ha pedig tovább inspirálódnál például beltéri dekorációs ötletekkel, akkor íme, 5+1 ötlet, hogy hogyan legyen gyönyörű beltéri dekorációd az ünnepekkor!

Ajánlott világítások

Elfogyott
Tovább
Bezár

Karácsonyi LED olvadást imitáló csepegő jégcsap színes – 50 cm

9.990 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük