Karácsonyi világítás

Hány méteres fényfüzér kell a karácsonyfára?

Rengetegen kérdezitek tőlünk hogy körülbelül hány méteres fényfüzért vegyetek a karácsonyfához. Valaki jobban szereti ha kevesebb a világítás a fán, valaki meg éppen ellenkezőleg, a tömött világítású fákat részesíti előnyben. Még is vannak hozzávetőleges értékek, amit kedvünk szerint egy kicsit le- vagy éppen feltornázva megkapjuk az ideális hosszúságát a fényfüzérünknek.

Minél nagyobb a fánk, annál nehezebb hozzá megfelelő hosszúságú fényfüzért találni. A képen is látni fogod, hogy például egy 270 centis fához 50 méternyi fényfüzérre van szükségünk. Ekkora méretet egyben beszerezni szinte lehetetlen, de nem is szükséges. Nyugodtan rakjunk rá 3 darab fényfüzért: például két 16 métereset és egy darab 18 métereset. Így megkapjuk az 50 méternyi fényfüzért egyben.

Szereted ha sűrűbben vannak a fények a karácsonyfán?

Ha például egy 210 centiméteres fád van, akkor körülbelül egy 20 méteres fényfüzérre van szükséged. Ez a kiindulási méret. Te sűrűbben szereted a fényeket, ezért neked a legideálisabb ha egy 24 méteres fényfüzért raksz a fádra. Csodálatos lesz

Szereted ha ritkábban vannak a fények a karácsonyfán?

Egy 210 centiméteres fánál ez annyit tesz hogy a kiindulási alap az 20 méter. Ebből neked egy kicsit lejjebb kell venned, tehát válassz egy 16 vagy 18 méteres füzért.

Összeszedtük neked egy táblázatba hogy hány méteres fához hány méteres fényfüzér kell.

Karácsonyfa mérete Fényfüzér mérete
150 cm 13 méter
180 cm 16 méter
210 cm 20 méter
240 cm 30 méter
270 cm 50 méter
300 cm 60 méter

author-avatar

About Leden Világításod

Szia! Ez a Ledenvilagitasod csapat teszt fiókja. Ezzel a fiókkal szoktunk rendeléseket leadni, hogy teszteljük, hogy minden rendben megy e az oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük