Karácsonyi világítás

Karácsonyi LED fényfüzér a szobába

Borítsd fényáradatba Otthonod! Ehhez az egyik legjobb világítás a fényfüzér, ami gyönyörűen mutat minden szobában.

A Karácsonyi fényfüzért nem csak a karácsonyfa kivilágításához lehet pompásan használni, de lakásunk többi részén is remekül mutat. Elhoztunk nektek néhány dekorötletet,a mivel könnyedén kicsinosíthatjátok otthonotokat.

1. Karácsonyi fényfüzér a szobába -tekerd körbe a lépcső korlátját

Ez nem csak beltéren de kültéren is nagyon jól fog mutatni. Mérd le a betekerni kívánt lépcső hosszúságát, majd szorozd meg 3-al. Ilyen hosszúságú fényfüzérre lesz szükséged, hogy gyönyörű szépen be tudd tekerni a korlátot. A látvány nem fog elmaradni, garantáljuk!

2. Karácsonyi fényfüzér a szobába – lógasd le a függönykarnisról

A függönykarnist nagyon jól lehet használni, ha karácsonyi világítások felhelyezéséről van szó. A fényfüzért lelógathatjuk akár párszor áthurkolva a karnison is, de ugyan úgy mint a lépcsőnél is, könnyedén körbe is tekerhetjük. Bármelyik megoldást is választjuk, varázslatos hangulatot fog árasztani.

3. Karácsonyi fényfüzér a szobába – tűzdeljük a falra a családi képekkel együtt

Ez az egyik legkedveltebb dekoráció, ami karácsony táján felüti a fejét. Mindössze pár szögre/ragasztróa, egy fényfüzérre, családi képekre és jó pár csipeszre van szükségünk hozzá. Aki nem akar szögelni, az nyugodtan használjon egy erős ragasztót. A fényfüzért a szögek/ragasztó mentén Z-alakba helyezzük el, majd a csipesszel a képeket erősítsük rá. Ezt a dekorvilágítást rakhatjuk az ágyunk mellé, az íróasztal fölé, a TV mellé, akárhova ahol tetszik nekünk. A fényfüzért bekapcsolva olyan meghitt hangulat fog áradni a szobában, amiről nem is álmodtunk volna. A családi képek ezt a meghitt hangulatot megsokszorozzák, igazán szívmelengető érzésben lesz részünk.

4. Karácsonyi fényfüzér a szobába – lógassuk le a plafonról és a falról

Ehhez semmi másra nincs szükségünk, csak egy fényfüzérre és egy ragasztóra/szögre. Ha valaki nem akar szögelni, akkor egy erős ragasztóval is felragaszthatja a falra a fényfüzéreket. Az egyik végpontját akasszuk a karnisra, utána szépen sorban vezethetjük tovább. Igazából akármire rá lehet rögzíteni ami az utunkba esik. Nagyon jó ilyen rögzítő a mennyezeti lámpa, a fali képek, az ajtó teteje és az ágyunk támlája is. Legyünk kreatívak, és vigyünk egy kis ragyogást a szobánkba.

5. Karácsonyi fényfüzér a szobába – helyezzük az ágytámlánkra

Az ágytámla hálószobánk egyik központi része, ami nagyon jól díszíthető. Egy 8 méteres fényfüzér elegendő a kivilágításához. Magával ragadó, csodaszép látványban lesz részünk. Egy ragasztó segítségével az ágytámla hátoldalán rögzítsük a fényfüzér részeit, majd a többit szépen lógassuk rá a támlára.    

author-avatar

About Leden Világításod

Szia! Ez a Ledenvilagitasod csapat teszt fiókja. Ezzel a fiókkal szoktunk rendeléseket leadni, hogy teszteljük, hogy minden rendben megy e az oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük