Karácsonyi világítás

Karácsonyi LED fényfüggöny dekoráció

Karácsonyi LED fényfüggöny dekoráció az otthonodban

Az egyik legnépszerűbb karácsonyi dekoráció a fényfüggöny. Az emberek imádják, hiszen meseszép és rettentő kreatívan lehet felhasználni. Most megmutatjuk neked, hogy az otthonod mely pontján mutatnak a legjobban! Érdemes pár ötletet kiválasztani és megvalósítani. A családod repdesni fog örömében, olyan gyönyörűséges lesz!

1. Karácsonyi LED fényfüggöny dekoráció – előszoba

Szeretettel használunk fényfüggönyt az előszoba dekorálásához. Meleg színeket ajánlunk az előszoba kivilágításához, hiszen ez az első helyiség ahova belépünk, így nem mindegy hogy milyen hangulat fogad bennünket. A legjobb színek a meleg fehér, a lila és a pink. A mi tippünk: egy álomszép pink színű fényfüggöny.

2. Karácsonyi LED fényfüggöny dekoráció – terasz

Sokan elhanyagolják a  terasz kivilágítását, pedig ez az egyik legdekoratívabb része a háznak. A megfelelő világítással igazán ünnepi hangulatot teremthetünk. Két-három fényfüggöny felhelyezésével szinte az egész terasz kidekorálható. Csak egyszerűen erősítsük fel a gerendára őket, és már élvezhetjük is a nyugodt, békés hangulatot.

3. Karácsonyi LED fényfüggöny dekoráció – erkély

Ha van erkélyünk, akkor igazán örülhetünk, hiszen kapunk egy istenien dekorálható felületet. Helyezzük fel a fényfüggönyt a gerendákra és gyönyörködjünk az elbűvölő,tündérszép fényáradatban. Nem csak mi, de a szomszéd is imádni fogja. A kis családunkról pedig nem is beszélve. Ez tényleg mindenki kedvence!

4. Karácsonyi LED fényfüggöny dekoráció – lépcső

A lépcső korlátja alá helyezzük el a fényfüggönyt. Ahogyan a lépcső emelkedik, a fényfüggöny alja is úgy fog emelkedő szöget bezárni, így páratlan látványt fog nyújtani. A lépcsőn fel és le sétálva azt kívánjuk majd, bár csak sosem érnénk el az utolsó lépcsőfokot. Egyszerűen imádni fogjuk!

5. Karácsonyi LED fényfüggöny dekoráció – nappali

A nappaliban is káprázatosan tud mutatni egy fényfüggöny. Helyezzük a TV, kandalló vagy a kanapé fölé. Arra ügyeljünk, hogy a fényfüggöny színe menjen a karácsonyi dekorációnk és legfőképp a karácsonyfa színeihez.

6. Karácsonyi LED fényfüggöny dekoráció – garázs

Ez az egyik legkülönlegesebb dekorációs mód amit fényfüggönnyel elérhetünk. Egy roppant kreatív ötlet. Ha a garázs a terasz alatt helyezkedik el, akkor nyert ügyünk van ahhoz, hogy egy látványos és elbűvölő dekorációt alkossunk. A fényfüggönyt erősítsük a teraszra úgy, hogy lelógjon pont a garázsajtóra. Minden egyes alkalommal amikor haza érkezünk, az otthon szeretete fog visszatükröződni ránk ezáltal a pompás fényfüggöny dekoráció által.

author-avatar

About Leden Világításod

Szia! Ez a Ledenvilagitasod csapat teszt fiókja. Ezzel a fiókkal szoktunk rendeléseket leadni, hogy teszteljük, hogy minden rendben megy e az oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük