Karácsonyi világítás

Karácsonyi LED fényfüzér a tükör körül! – Ó, igen!

Karácsonyi LED fényfüzér a tükör körül! 

Ebben a cikkben olyan elragadó dekorációkat mutatunk be, amihez nincs másra szükséges, csak egy fényfüzérre és egy tükörrel. És voilá: fényfüzér a tükrön.

A szobák fényfüzérrel való díszítése mára már hagyománnyá nőtte ki magát. Rengeteg tipp és trükk közül válogathatunk, melyek megmutatják nekünk hogyan tegyük igazán csinossá otthonunk egy egyszerű fényfüzér világítással. Az alábbi ötletek rettentően hasznosak lesznek, hiszen tükör az otthonunk számos pontján lehet. A fürdőszobában, a nappaliban, a hálószobában és még sorolhatnánk. Így biztos találsz olyan helyszínt a lakásodban, ahol alkalmazhatóak ezek a szuper ötletek.

1. Karácsonyi LED fényfüzér a tükör körül – nappali

Van aki a színes van aki inkább a hideg- vagy meleg fehér fényfüzéreket kedveli. Ha az adott szobában más színű világítás is van, érdemes ahhoz igazítani a tükörvilágításunkat, hogy egységes színek uralkodjanak a szobában. Ha a karácsonyfán színes dekorációk vannak és hideg fehér fényfüzérrel van kidíszítve, akkor például egy színes- és egy hideg fehér fényfüzér is jól fog mutatni a tükrön.

2. Karácsonyi LED fényfüzér a tükör körül – fürdőszoba

A fürdőszobában általában a meleg fehér és lila színű fényfüzérek a legkedveltebbek. Ezek melegséget és békés hangulatot árasztanak magukból, így a fürdőbe lépve kellemes érzés tölt el bennünket. Nincs más dolgunk, csak a fényfüzért a tükör köré csavarni és kicsit lelógatni. Dekoratív és elbűvölő fürdőszobát fogunk kapni.

3. Karácsonyi LED fényfüzér a tükör körül – előszoba

A tükör földre helyezése egy igazán pikáns ötlet, nem csak különleges elhelyezés, de megnyújtja a teret is. Fényfüzérrel megvilágítva pedig az egész szoba fényáradatban fog úszni. Remek választás. Meleg fehér vagy kék színű fényfüzért ajánlunk, attól függően, hogy milyen szín fog uralkodni karácsonykor a lakásban.

4. Karácsonyi LED fényfüzér a tükör körül – hálószoba

A hálószobában is sokan alkalmazzák a tükör földre helyezését, hogy ezáltal látványos és impozáns hangulatot keltsenek hálóhelyüknek. A hálószobába mindenképp meleg színeket ajánlunk. A legtöbben piros színű fényfüzért használnak, belépve ez nem csak melegséget és békességet teremt, hanem romantikus hangulatot is.

author-avatar

About Leden Világításod

Szia! Ez a Ledenvilagitasod csapat teszt fiókja. Ezzel a fiókkal szoktunk rendeléseket leadni, hogy teszteljük, hogy minden rendben megy e az oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük