Karácsonyi világítás

Karácsonyi LED fénykábel kültérre – így díszíts!

Karácsonyi LED fénykábel kültérre

A fénykábel az egyik leghangulatosabb kültéri világítás amit tökéletesen tudunk ötvözni kertünk különböző elemeivel, hogy így fenséges dekorációt alkossunk. A kültéri fénykábel technológiáját a mesés kertek látványa ihlette. Olyan kültéri világítás, amellyel percek alatt karácsonyi hangulatba borulhat udvarunk. Az elragadó fényáradat bűbájos hangulatot varázsol.

A vendégek egytől egyig imádják a kültéri fénykábellel feldíszített kerteket, hiszen vendégségbe érkezve mi sem tölti el őket jobb érzéssel, mint egy esztétikus és látványos kert, amely ilyen szemet gyönyörködtető világításokkal van kidekorálva. Gondoljunk csak bele milyen jó érzés, amikor a kivilágított kerten keresztül tesszük meg az első lépéseket a házig. Lenyűgöző.

Azért, hogy neked is ilyen szemrevaló kültéri fénykábel dekorációk díszítsék otthonod, elhoztunk néhány szuper ötletet:

1. Karácsonyi LED fénykábel kültérre – világítsd meg a köveket

Roppant hangulatos tud lenni, ha a kertedben elhelyezett kövek mentén kültéri fénykábelt helyezel el. A fénykábel fénye megvilágítja a mellette húzódó köveket, amik visszaverik azt, így még szemrevalóbbá varázsolják kertedet. Roppant egyszerű és még is meseszép.

2. Karácsonyi LED fénykábel kültérre – világítsd ki a teraszod korlátját

Varázsolj békés hangulatot teraszodra, egy apró kis trükkel. Fogd meg a nykábelt és erősítsd hozzá a korlát aljához. A fénykábel fénye visszaverődik a korlátról egészen le a padlóig, így az egész teraszodat bevilágítja szinte. Játszadozz a különböző színekkel, így még látványosabb fényáradatban lesz részed.

  

3. Karácsonyi LED fénykábel kültérre – világítsd ki a lépcsőket

Helyezz fénykábelt minden egyes lépcső belső sarkához. Ezt teljesen futtasd végig a lépcsőn a tökéletes látványért. A lépcsőn fellépdelve úgy érezheted magad, mintha egyenesen a mennyország kapujához sétálnál. A vendégek biztos nem hagyják csinos bókok nélkül ezt a próbálkozásod!

4. Karácsonyi LED fénykábel kültérre – formálj karácsonyi díszeket

Ezt a trükköt nagyon kevesen ismerik, éppen ezért hatalmas dekorlátványt lehet elérni vele. Igaz nem a legegyszerűbb díszítés, de a rászánt perceket százszorosával téríti meg. A fénykábelnek van egy nagyon jó és hasznos tulajdonsága, méghozzá az hogy hajlítható. Ennek segítségével különböző mintákat hajlíthatunk vele. Legyen szó egy “Merry Christmas” feliratról, karácsonyi gömbről, karácsonyi csillagról, egy szarvasról vagy akár egy “Love” feliratról. Ha elkészítesz egy ilyen tündérszép fénykábel világítást, garantált hogy még 10 év múlva is emlegetni fogja a család!

  

 

author-avatar

About Leden Világításod

Szia! Ez a Ledenvilagitasod csapat teszt fiókja. Ezzel a fiókkal szoktunk rendeléseket leadni, hogy teszteljük, hogy minden rendben megy e az oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük