Karácsonyi világítás

Különleges és meseszép. Kitalálod, hogy melyik karácsonyi világításról van szó?

Mindig is vonzott a végtelen csillagos éj? Egészen kis gyerekkorodtól álmodozva tekintettél a távolba, és azon tűnődtél, hogy vajon milyen lehet a hold és a csillagok közt repülni? Lenyűgözve bámulod a képeket és videókat a tejútról vagy például a sarki fényről, és azon tűnődsz, hogy vajon hogyan tudnád ezeket a különlegességet személyesen is megcsodálni?

Megértjük. A sarki fény az egyik legelképesztőbb, legföldöntúlibb jelenség, melyet innen, a Földről megcsodálhatunk. Szerencsére a digitális gépek korába érve egyre több és több, jobbnál jobb minőségű képhez és videóhoz férhetünk hozzá a jelenségről, melyet Magyarországról földrajzi helyzetünknél fogva sajnos szinte soha nem láthatunk élőben.

Mi is az a Sarki fény?

A sarki fény, vagy az északi féltekén gyakran északi fénynek (aurora borealis), hívott jelenség méltán dobogtatja meg oly sok ember szívét. Nevét a római hajnal istennő, Aurora nevéből alkották, az aurora borealis elnevezés pedig magától Galileitől származik.

A lenyűgöző fényjelenséget a Föld északi, illetve déli sarkánál a légkörbe bejutó, töltött részecskék okozzák. A földöntúli fénycsoda az északi sarkkörtől északra, a déli sarkkörtől pedig délre figyelhető meg, leginkább késő ősztől kora tavaszig.

Magyarországról szinte soha nem látható, azonban mostantól azoknak sem kell nélkülözniük, akik mégiscsak szeretnék megcsodálni ezt a nem mindennapi látnivalót, még ha nem is teljes valójában, de legalább egy kicsinyített mását.

Kerti napelemes LED északi sarkfény világítás – hideg fehér

A kerti sarki fény világítás egy valóban teljesen párját ritkító fényforrás. Az északi fények tündöklésével öltözteti fel kertedet, úgy, hogy annak az egész szomszédság garantáltan a csodájára jár majd!

A LED egy üveggömbben kapott helyet, mely már önmagában földöntúli hangulatot garantál.

A tört üveggömbök impozánst és dekoratív megjelenést biztosítanak, és a kert bármely pontján megkapóan mutatnak. Helyezd bátran az udvar bármely pontjára, legyen szó bár a bokrokról, fasorról vagy a járdaszegélyről, mindenhol tökéletes összhatást kelt életre majd.

Technikai tudnivalók a napelemes LED északi sarkfény világításról

A napelemes világítás nagy előnye, hogy energiatakarékos és könnyen elhelyezhető bárhova, különösebb telepítési procedúra nem szükséges, és a használati útmutató olvasgatására sem megy rá a fél napunk. Ügyeljünk azonban arra mindenképpen, hogy a napelemes lámpák fényének erőssége attól is függ, hogy mennyire napos helyen helyezzük el őket, és a panelek mennyire jó szögben kapják a nap folyamán a napfényt. Erről hajlamosak sokan megfeledkezni, pedig ezek nélkül könnyen lehet, hogy csak egy haloványan pislákoló, gyorsan merülő lámpánk lesz, mely így csak árnyéka lesz önmagának.

A sarki fény világítás automatikus fényérzékelővel rendelkezik, így sötétedéskor mindenféle kapcsolás nélkül fénybe borítja kertünket, napfelkeltekor pedig kikapcsol.

TIPP: Első használat előtt érdemes pár napra kitenni a kertbe, és hagyni, hogy megszívja magát napenergiával: így a napelem tökéletesen feltöltődik majd.

  • Méretek: az északi sarkfények mérete 8x8x28 centiméter.
  • Világítás: Folyamatosan világító funkcióval rendelkezik.

A csomag tartalma:

  • 2 db kerti napelemes LED északi sarkfény világítás
  • 2 db újratölthető AA elem (A világítás tartalmazza)

A világítás hideg fehér fényben tündököl.

Ha igazán párját ritkító világításra vágysz, mely télen, nyáron, karácsonykor, húsvétkor, az év bármely szakaszában méltó dísze lesz kertednek, akkor válaszd bátran a kerti napelemes LED sarki fény világítást!

Ajánlott világítások

Kosárba teszem
Bezár

2 db Kerti napelemes LED északi sarkfény világítás 28 cm hideg fehér

3.990 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük