Karácsonyi világítás

Miért imádjuk annyira karácsonykor a fényfüggöny világítást?

A karácsony mágikus hangulatához hozzátartozik a fahéj illata, a mézeskalács íze és a mesésebbnél mesésebb fények is. Ilyenkor az egyik legnagyobb kedvencünk az univerzálisan, ezerféleképpen felhasználható bűbájos fényfüggöny világítás. Mutatjuk, hogy miért.

Van egy letisztult, minden stílusú és hangulatú otthonhoz, kerthez, kültérhez és beltérhez illő fényforrás, mely így, a bizonyos nagybetűs Karácsonyhoz közeledvén is bearanyozhatja mindennapjainkat. Ez pedig nem más, mint a fényfüggöny!

Miért jó a fényfüggöny?

A fényfüggöny osztatlan sikere egyszerűségében és nagyszerűségében rejlik. Pillanat törtrésze alatt élő mesefilmmé változtatja életünket, ha azt szeretnénk, de ha csak egy diszkrét háttérvilágításra vágyunk, akkor az sem okoz problémát: a különböző fényfüggönyökkel bármelyiket opciót is válasszuk, nem fogunk csalódni!

Íme, 3 + 1 impozáns variáció fényfüggönyre, melyet biztosan nem felejtünk el egyhamar!

1. Karácsonyi kültéri mikroszálas fényfüggöny meleg fehér színben

Ez a párját ritkító, 400 LED-ből álló 2 méter x 2 méteres fényfüggöny meleg fehér színben pompázik. Elhelyezhetjük lényegében bárhol – kültéren és beltéren egyaránt. Szeretnéd, ha a házad az utca éke lenne? Akaszd a világítást az ablakokra, vagy lógasd le a kerítésről, esetleg teraszod, erkélyed korlátjáról! Szeretnéd, ha a nappalid falán ragyogna a 400 LED, mint megannyi csillag az égen? Rögzítsd bátran a falra – és nincs más dolgod, mint keresni egy konnektort, és máris ámulatba ejtő ünnepi hangulat elevenedik meg otthonodban! Nincs bonyolult telepítés, hosszas használati útmutató böngészés!

2. Karácsonyi kültéri girland fényfüggöny meleg fehér színben

Amikor egy világításban találkozik két ilyen csoda, akkor az eredmény ennek megfelelő lesz: íme, a karácsonyi girland fényfüggöny! Imádod a girlandokat? Alig várod, hogy eljöjjön a reszkessetek betörők és a csendes éj ideje? Ráadásul oda meg vissza vagy mindenféle szemet gyönyörködtető dekorációért és természetesen a mesés világításokért is? Akkor ezt neked találták ki: karácsonyi girland fényfüggöny kültérre! A 3 méter hosszú kábelen több, mint 300 LED ragyog, a girlandok pedig egymástól fél méterre helyezkednek el. Ez a fényforrás nyolc világítási funkcióval és állítható fényerővel rendelkezik. Az IP44-es besorolású, teljesen vízálló fényt kültéren és beltéren is biztonsággal használhatod! Ugye, mennyire nagyszerű?

3. Karácsonyi kültéri fényfüggöny

Szeretnéd, ha házad már messziről kitűnne a többi közül? Rajongsz a filmekből is jól ismert kivilágított házakért, teraszokért? Ez a karácsonyi kültéri fényfüggöny nem csak álomszép, de számtalan variációban elérhető, így mindenki megtalálja a számára tökéletes megoldást. A legkisebb, 198 LED-es verziótól elkezdve, egészen a 600 LED-ed verzióig, fekete, fehér vagy áttetsző vezetékkel, ahogyan azt a háttér megkívánja! Sötét háttérhez válaszd inkább a fekete vezetékes verziót, míg egy világos teraszon, vagy fehér falon jobban mutat a fehér vagy az áttetsző vezeték. IP44-es vízállósága garantálja, hogy a legfehérebb, leghavasabb karácsonyi éjjelen se kelljen miatta aggódnunk!

TIPP: Díszítsd fel vele télen is bátran a kerti pavilont, vagy a gyerekek kiskerti házát is!

+ 1. Karácsonyi beltéri fényfüggöny

Ha meseszép, ünnepi fényben tündöklő belső terekre vágysz, akkor a karácsonyi beltéri fényfüggöny lesz a te ideális választásod! Igazi klasszikus karácsonyi világítás, mely házad bármely szegletét ünnepi fénybe öltözteti. Lógasd fel az ablakokra és a függönyökre bátran, így nem csak te gyönyörködhetsz majd bennük, hanem a szomszédok is! Használhatod beltéren, de akár egy fedett teraszon is.

Ajánlott világítások

AkcióElfogyott
Bővebben
Bezár

6 db 2×2 méteres fényfüggöny meleg fehér – csillogó effektel

75020 Ft 41940 Ft
Meleg fehér
Hideg fehér

Karácsonyi kültéri fényfüggöny

11890 Ft23690 Ft
Kosárba teszem
Bezár

Karácsonyi kültéri girland fényfüggöny meleg fehér

12930 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük