Karácsonyi világítás

Minden karácsonykor hódít a világító LED cseresznyefa mánia!

Lassan azok is nekikezdenek a karácsonyi fények böngészésének, akik esetleg eddig kevesebbet, vagy egyáltalán nem foglalkoztak vele. Az egyik olyan fényforrás, amely pillanatok alatt levesz sokunkat a lábáról: a LED cseresznyefa világítás!

A december közeledtével akarva-akaratlan egyre inkább az ünnepek hatása alá kerülünk. Karácsonyi dallamok szűrődnek ki a boltokból, mesés fények kezdenek villózni a késő délutáni, kora esti órákban, rénszarvasos, télapós, karácsonyfás díszek, képek, ruhák mindenütt. Nehéz nem a hatásuk alá kerülni!

Mind a beltéri, mind a kültéri világításoknál elképesztően tág választék áll rendelkezésünkre. Napelemes vagy elemes, hálózatra csatlakoztatható, fényfüzér, fényfüggöny, fényjégcsap, csepegő jégcsap, fényháló, fénykábel, bohókás színes és diszkrét egyszínű lampionok – csak, hogy egy párat említsünk a lehetséges opciók közül.

Van azonban egy világítás, amely évszaktól függetlenül töretlenül nagy népszerűségnek örvend, és nincs ez másképp a decemberi, ünnepi időszakban sem. Ez pedig a LED cseresznyefa világítás!

Miért szeretjük a LED cseresznyefa világítást?

Röviden és tömören: azért, mert gyönyörű. Nem szimplán gyönyörű, egészen egyszerűen annyira egyedi és különleges, és közben mégis letisztult és varázslatos, hogy nincs az az udvar, vagy az a terasz, nincs az a ház, ahol ne mutatna bámulatosan, ahol ne lenne tökéletes összhangban a környezetével!

A cseresznyefavirág világítás lélegzetelállító; virágba borítja az egész otthonod!

Nyugodtan helyezheted a hálóba, vagy a nappaliba, a karácsonyfa mellé vagy az előszobába. De ha a szomszédokat is szeretnéd megörvendeztetni, akkor tedd ki az erkélyre, vagy a teraszra, a bejárati ajtó mellé.

És hogy hogyan kell elképzelni?

A cseresznyefa ágain kaptak helyet a ragyogó kis virágok, melyek kültéren és beltéren egyaránt garantáltan bearanyozzák a napodat! Remek választás, ha a különleges dekorációkat szereted!

Mennyire bonyolult az összeszerelés és a telepítés?

A LED cseresznyefa rendkívül könnyedén összeszerelhető. A világítás két részből áll: a talp és a törzs egymásba illesztésével kapjuk meg a teljes pompájában tündöklő fát.

Technikai tudnivalók a LED cseresznyefákról

A cseresznyefa világítások konnektorról üzemeltethetőek. Általában IP 44-es védettséggel rendelkeznek, így legfeljebb 1 mm átmérőjű tárgyak (pl. csavarok, kábelek) behatolása ellen, illetve ami a vízállóságot illeti bármilyen irányból érkező fröccsenő víz ellen védettek.

A LED cseresznyefák választható méretei:

 • 120 cm
 • 150 cm
 • 180 cm
 • 200 cm

A LED cseresznyefák választható színei:

 • hideg fehér
 • meleg fehér
 • pink
 • kék
 • piros
 • lila
 • színes.

Elérhető variációk:

Ajánlott világítások

Elfogyott
Tovább
Bezár

Karácsonyi LED világító cseresznyefa 120 cm kék

6.290 Ft
-25%
Kosárba teszem
Bezár

Karácsonyi LED világító cseresznyefa 120 cm lila

7.990 Ft 5.990 Ft
Elfogyott
Tovább
Bezár

Karácsonyi LED világító cseresznyefa 180 cm meleg fehér

12.990 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük