Karácsonyi világítás

Miroszálas fénygirlandok fogságában – a leggyönyörűbb karácsonyi világítás

Ismét egy újdonságot szeretnénk bemutatni nektek! Ez pedig nem más mint egy mikroszálas fénygirland amely egy különleges , egyedi funkcióval rendelkezik, amiről valószínűleg még nem is hallottál, annyira újdonság! Kíváncsi vagy?

Előszőr is nézzük meg, hogy mit jelent az hogy mikroszálas fénygirland. A mikroszálas szó jelentése: egy olyan szál/füzér amely egy nagyon vékony drótból áll és mikroledek vannak rajta. Miért jó hogy ilyen vékony és hogy drót? A drótnak van egy szuper tulajdonsága, mégpedig az. hogy formázható. Akármilyen mintát kreálhetsz belőle: szivecskét, kör alakot, hullámot. Bármit. A másik szuper tulajdonsága pedig, hogy írtó vékony, nem olyan mint a hagyományos fényfüzérek amelyek egy zöld műanyag réteggel vannak bevonva. Ez a két tulajdonság szinte már szuper erővel ruházza fel. Hiszen így marha egyszerű vele dekorálni. Nem kell azzal törődni hogy milyen vastag és hogy beleillik e a háttérkörnyezet színvilágába, hiszen a szupervékony drót minden környezetbe beleolvad. Formázhatóságának hála pedig épp úgy fog állni, ahogy megálmodtad. Hát nem ez minden dekoratőr álma? De bizony!

És akkor nézzük meg a + ráadást, mit is jelent az hogy mikroled. Lehet hogy már hallottál róla, de ha nem akkor kifejtjük neked. A mikroledek nevükből is adódóan nagyon kis termetű led fényforrások. Igazából olyanok mint egy csepp. Nagyszerű tulajdonságuk pedig, hogy kétszer olyan szépen és ragyogóan világítanak mint a hagyományos ledek. Apró termetük és gyönyörű fényhatásuk mág imádnivalóbbá teszi őket, és persze még egy plusz pontot jelent dekorációs szempontból!

Mi a fénygirland?

Egy olyan fényfüzér amelyen sokkal sűrűbben helyezkednek el a ledek, és jóval hosszabb a ledek szára. Így egy teltebb füzért kapunk, ez a fénygirland. Egy karácsonyfára elheyezve még gyönyörűbb látvány érhető el, hiszen a ledek sűrűsége úgy hat mintha 3-4 füzért raktunk volna rá, de a dróthuzalnak hála harmad annyi helyet sem foglal!

Miért jó ez a mikroszálas fénygirland?

  1. Dupla olyan fényesen világít a mikroledeknek hála
  2. Harmad annyi helyet foglal mint egy átlagos füzér, hiszen szupervékony drót a teste
  3. Dupla fénysűrűség, hiszen kétszer annyi led van rajta mint egy sima füzéren
  4. Időzítő funkcióval rendelkezik.6 óra ON / 16 óra OFF. Be tudod állítani hogy csak este 6 és hajnali 2 között világítson. Automatikusan bekapcosl minden nap 6-kor és kikapcsol hajnalban.
  5. Dimmelhető: ez azt jelenti, hogy a fényerejét id tudod állítani. Lehet akár nagyon halovány, hogy csak éppenhogy világítson, vagy beállíthatod nagyon erősre is hogy gyönyörű fényáradatot adjon.
  6. Távírányítóval rendelkezik. Az összen funkciót tudod a távirányító segítségével állítani, így nem is kell a fa közelében lenned, csak a zsebedből előkapod az irányítót és már állítgathatod is!
  7. 9 programfunkció: különböző fényeffektek közül választhatsz, épp úgy mint a legtöbb karácsonyi világításnál

És mi az a különleges, egyedi funkció amiről már beszéltünk? Mi az a hihhhhetetlen 8. tulajdonság?

Ez pedig nem más mint a 2 az 1-ben színfunció! Hogy mi ez? Két féle színben is tud világítani, olyna mintha a két kedvenc karácsonyi színedet összegyúrtuk volna! Meleg fehér és színes színben is tud világítani. Nem kell 2 különböző karácsonyi világítást megvenned, hiszen ez a girland mind a két színt tudja!! Wooowww. Igen!!! Ha szeretnéd akkor meleg fehér színben világít, ha pedig kicsit feldobnád a hangulatot csak váltsd át színesre!!

Húha. Jó sok információt írtunk igaz? Ez tényleg egy nagyon spéci, aprólékosan megtervezett karácsonyi világítás. Minden létező funckiót beleraktak amire szükséged lehet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük