Karácsonyi világítás, Világítás trend

Retró érzés és modern külső csodás ötvözete: girland fényfüzér

Ha visszagondolok gyerekkoraim boldog karácsonyára, akkor szinte azonnal beugranak a girlandok is, amikkel nálunk mindig tele volt pakolva a fenyőfa és a lépcsőnk korlátja. Elfog a vidám nosztalgia érzése attól, ahogy eszembe jutnak ezek a rikító színű, nagyon mű tapintású, és mai szemmel nézve kissé giccsesnek számító karácsonyi díszek, amiket egyenesen imádtam kislányként. Én ma már nem raknék girlandot a fenyőfámra, mivel a sokkal letisztultabb díszeket kedvelem. De ettől még jó érzéssel gondolok rá, így egy modernebb formában szívesen beépítem a dekorációmba.

Ha Te is így vagy vele, akkor a girland fényfüzért egyenesen imádni fogod! Ez a szikrázó fényű szépség a hagyományos girlandok modern és letisztult újragondolása. Ha ránézel ugyanúgy előjönnek gyermekkorod karácsonyainak szép emlékei, de mégis illeszkedni fog a lakás, vagy a kert stílusához. Nem csoda, hogy egyre trendibb, hiszen szívmelengetően szép látványt nyújt, és megvan benne a nosztalgia faktor is.

Na de mi pontosan a girland fényfüzér?

Egy ragyogóan világító fényfüzér, amin a kis LEDek úgy helyezkednek el, mint a szeretett girlandok szálai. Ettől pedig egy átlagos fényfüzérnél sokkal erősebb a fénye, és különlegesebb hatást kelt. Nincs túlcicomázva, de mégis szemkápráztató látvány. És ami a legjobb: a legtöbb fénygirland nem csak beltéren, de kültéren is használható! 🙂

Hova érdemes elhelyezni a fényfüzéreket?

Akár fenyőfára is teheted őket, de tulajdonképpen a ház bármely pontján csodásan mutatnak. A hagyományos girlandokhoz hasonlóan ezekkel a fényfüzérekkel is körbetekerhetőek a korlátok, vagy akár a függönykarnisok is. De az ablakpárkányt is nagyon feldobják, és szép fényeik még kintről is látszanak majd. Sőt, akár kívülről is körültekerheted velük az ablakot, hiszen hagyományos társaival ellentétben ezek a füzérek vízállóak.

Mi a udvarra is ajánljuk őket: a kerítésen, vagy a terasz korlátján végig futtatva mesésen néznek ki. Ha pedig vannak fenyőfáink a kertben, akkor adja magát, hogy őket is feldíszítsük velük. De tulajdonképpen minden fa törzsén, és minden bokron jól fognak mutatni.

Mire figyeljünk oda, amikor girland fényt választunk?

Fontos, hogy amennyiben kint is szeretnénk díszíteni a fényekkel, akkor kültéren is használható, azaz vízálló terméket válasszunk. Emellett érdemes figyelni arra is, hogy extra sűrű girlandot válasszunk, hiszen ezeken sokkal több kis LED helyezkedik el, így igazán olyan hatásuk lesz, mint egy világító girlandnak.

Az pedig már a képzeletünkre van bízva, hogy színes, meleg fehér, vagy hideg fehér változatot szerzünk be. De fontos megnézni, hogy kiszemeltünk a vezetékének a színe is olyan legyen, ami illik dekorációs elképzeléseinkhez.

Érdemes tehát alaposan körülnézned közöttük, hogy biztosan jól válassz. A nálunk kapható girland fényfüzéreket ide kattintva tudod végigböngészni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük