Karácsonyi világítás

Tüzijáték világítás avagy a LED csillagszóró lámpa titka

Azért imádjuk a karácsonyt, mert ilyenkor mindig újabbnál újabb féle világítások ütik fel a fejüket. A gyártók minden évben készülnek valami újdonsággal, aminek úgysem tudunk majd ellenállni. Idén az egyik legnagyobb felhajtás a tüzijáték világítás körül volt.

Ez igazából egy hatalmas fénylabda, amelyet 120 darab micro led fényforrás (a micro ledek fényreje a duplája a hagyományos ledekének!) világít meg, így olyan hatása van mint egy tüzijátéknak vagy ha jobban tetszik mint egy csillagszórónak. Ez agyönyörű fénygömbőc 17 centiméter átmérőjű, így nem igazán nevezhető kicsinek, ám annál inkább pomázatosabbnak!

Miért jó ez a tüzijáték hatású csillagszóró világítás?

Különleges és ritka dekoráció, így ha szereted az ilyen dolgokat, akkor biztos vagyok benne hogy el fogja nyerni a tetszésedet! Egy kampó segítségével felakasztható, így nagyon könnyen el tudod helyezni a lakásban. Sőt! Ami még ennél is jobb, hogy IP44-es védettséggel rendelkezik, ami azt jelenti hogy kültérre is rakhatod! Tehát felakaszthatod a lépcső alá, a nappaliba, a függönykarnisra, kint a boltozatra vagy az erszcsatornára. Rengeteg helyre! Ugye milyen szuper?

Mikért fogsz megőrülni ezért a világításért?

Nem akarlak a sok műszaki paraméterrel untatni, de ez a csillagszoró világítás olyan sok speciális beállítással rendelkezik, hogy ezeket tudnod kell!

 • meleg fehér színben világít: a meleg fehér szín otthonos légkört teremt, a legtöbbször ilyen színű világítást szoktak választani az otthonokba
 • 120 db leddel rendelkezik: ez rengeteg! Ettől lesz ilyen pazar fényhatása! Tényleg olyan mintha amikor meggyújtunk egy csillagszórót ami dubálja szét a kis fényeit és olyan jó érzés nézni! Bár csak végtelen ideig lehetne nézni, igaz? Na pont ettől olyan különleges ez a csillagszóró világítás! Ez nem alszik ki, akár naphosszat is tudod csodálni a gyönyörű fényeit.
 • 60 darab szálból áll, amelyet szabadon tudsz formázni. Ettől a rengeteg száltól lesz olyan sűrű és gyönyörű
 • 8 funkcióval rendelkezik: Tudod, pont úgy mint a tipikus karácsonyi világítások. Te választhatod ki, hogy hogy világítson: halványuljon el majd lassan világítson erősebben, vagy fel- felvillanyjon esetleg gyorsan váltakozva játszadozzanak rajta a ledek?
 • időzítő funkció: 6 óra ON / 16 óra OFF. Ez valami nagyon szuper, hogy még ezt is belerakták! Képzeld, mostantól ha szeretnéd nem kell állandóan ki és be kapcsolgatnod! Csak simán beállítod hogy este 6-tól hajnali 2-ig világítson majd utána lekapcsolódik és csak másnap 6-kor világít megint. Woooooww!! Igaz?
 • dimmelhető: igen bizony, még a fényerejét is tudod változtatni! Szeretnéd ha este csak halványabban, amolyan hangulatfényként világítson? Még ezt is be tudod állítani rajta!
 • távírányítóval rendelkezik. Ha ez a sok-sok szuper dolog még nem lenne elég és még nem hozott volna igazán lázba, akkor itt a Jolly Joker! Ezeket a funkciókat bárhonnan elérheted és bárhonnan tudod változtatni a távirányító segítségével! Távologyj el a csillagszórótól5 méter távolságra és nézd meg hogy melyik funkció mutat a legjobban az otthonodban és azt állítsd be!

 

Most biztos azt gondolod, hogy húha micsoda világítás, igaz? Én is osztozok a véleményeden! Egyszerűen imádom! Az első dolgom volt berendelni belőle 3 darabot s kipróbálni, I-M-Á-D-O-M!

Ajánlott világítások

Újdonság
Kosárba teszem
Bezár

Karácsonyi elemes LED csillagszóró világítás meleg fehér

7.590 Ft

Hozzászólások a cikkhez:

 1. Keserű Józsefné szerint:

  Milyen hosszú a sor?

  1. Leden Világításod szerint:

   Kedves Józsefné! 50 cm a hosszúsága, és a csillagszóró átmérője 34 centiméter. 🙂

 2. Péter Lili szerint:

  Hidegfehér színben nincs?
  Köszönöm a választ!🙂

  1. Leden Világításod szerint:

   Kedves Lili!

   Csak meleg fehér színben van! 🙂

 3. Pál Istvánné szerint:

  Nagyon tetszetös

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük