Kreatív világítás

3 módszer, amellyel varázslatossá teheted az otthonod a mikroszálas fényhuzalok segítségével!

Az utóbbi időben nagyon elterjedtek a mikroszálas fényhuzalok, ez nem is csoda, hiszen egy teljesen új vonalat hoztak a beltéri dekor világítások világába. Biztos te is találkoztál már velük. A fényfüzérekkel ellentétben itt nem fedi műanyag réteg sem a ledeket sem a vezetékeket. Nagyon trükkösen oldották meg ennek a dekorációnak a kialakítását. A hajszálvékony réz huzalokra apró kis ledeket erősítettek, amelyek semmilyen borító réteget nem kaptak. Ez az egyszerű, de nagyszerű technológia adja a szépségét ennek a világításnak.

A vékony rézhuzal szinte nem is látszik a ragyogó ledektől, így sokkal jobban dekorálható vele minden felület. Nem kell azzal törődnünk, hogy milyen színű a fényfüzérünk vezetéke.

Nézzük milyen tippek, trükkök léteznek a mikroszálas fényhuzalokkal való dekorációkhoz!

1.) Meseszépen ragyogó baldahin!

Valljuk be, egy gyönyörű baldahinos ágy minden álmunk! Ha már van, akkor azért imádjuk, ha még nincs akkor pedig ellenállhatatlan vágyat érzünk iránta! Ez nem csoda, hiszen ki ne szeretne egy pihe-puha ágyikóba belehuppanni, amely körül egy álomszép baldahin lengedezik.

Szerezzünk be egy meleg fehér színű mikroszálas fényhuzalt és helyezzük el a baldahinunk köré. Lógassuk végig rajta, vagy akár csak egyszerűen „körbe is tekerhetjük” vele. Csodálatosan fog mutatni. Szerintünk a legjobb, ha egy 10 méteres fényhuzalt szerzel be hozzá!

2.) Polcok egy kis csavarral!

Mindazon túl hogy a polcok roppant praktikusak, nagyon jól dekorálhatóak is! Ugye mekkora mázli?! Egy kis mikroszálas fényhuzal a könyvek körül, egy kis mikroszálas fényhuzal az édes dekorációink mögött…csodálatos. Ide akár bátran válasz színes fényűt is!

3.) Készítsd magad lámpák és üvegek!

Te is szeretsz saját kezűleg dekorációkat gyártani otthonra? Akkor most van egy nagyon jó ötletünk, amit imádni fogsz! Roppant költséghatékony és eszméletlen jól néz ki! És határ a csillagos ég!

A recept: keress egy üvegtárgyat, amit már nem használsz. Ez lehet egy befőttesüveg, egy kancsó, egy régi váza, tényleg bármi! Szerezz egy 2-3 méteres mikroszálas fényhuzalt. Egyszerűen tedd bele az üvegedbe! Ha szeretnéd, fújd be kívülről az üveget festékszóróval, vagy akár szalvétatechnikázd le valamilyen szuper mintával, kösd körbe masnival, ami csak szeretnél! Ez lesz a leggyönyörűbb dekorációd otthonra! Nézd meg ezeket a képeket és inspirálódj belőlük!

Ha megcsináltad ne felejtsd el megmutatni nekünk! Hadd inspirálódjon belőle más is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük