Kreatív világítás

5 különleges mód, hogy hogyan dekorálj napelemes fényfüzérekkel

A napelemes kerti fényfüzéreket számtalan helyen elhelyezheted a kaputól az ösvényeken át, a ház bejárati ajtajáig lényegében bárhol – a fények minden esetben egy varázslatos összkép létrehozásához adják meg az „i”-re a pontot. Nézzünk most 5 különleges módot, hogy hogyan dekorálj kreatívan napelemes fényfüzérekkel.

Igazán egyedi megoldásra vágysz? Egy szimpla kerti lámpával most nem elégednél meg? Vágysz valami különlegesre, ami nem jön szembe szinte sehol? Böngészd át 5 pontból álló válogatásunkat, melyet kimondottan azoknak készítettünk, akik úgy gondolkodnak, mint te.

Ömöljön a fény!

Minden házban, kertben akad egy régi, kicsit rozsdás, kicsit kopott, jobb sorsra érdemes fém öntözőkanna, mely csak hánykolódik jobbról-balra, balról-jobbra. Arra gondoltál már, hogy akár dekorációs elem is lehetne – mondjuk egy kis fénnyel megspékelve? Szerezz be pár LED fényfüzért, és vezesd ki őket a kanna csövén keresztül. Várd meg a naplementét, és csodáld meg a végeredményt: mintha a csobogó víz ragyogva kelne életre!

Ragyogjon a gyereksarok is!

Imádnak a gyerekek a szabadban lenni? Mindenük a kert, a homokozó, a kis ház a hinta és a piros csúszda? Ősszel egyre korábban sötétedik, ez azonban nem feltétlen jelenti azt, hogy hűvösebb is van – vagy hogy a gyerekeket ez érdekelné, és be akarnának jönni a házba, pusztán csak azért, mert sötét van. Szuper megoldás lehet a gyereksarok LED fényfüzérrel történő kivilágítása. Akár a homokozó köré is kifeszíthetünk fényeket, de körbefuttathatjuk a kis házon, a hinta állványán, vagy akár a csúszda mellett is.

Perzselő tűzifa-rakás – tűz nélkül!

Egy igen egyszerű, ám de annál látványosabb dekorációs elem lehet a teraszon, vagy szimplán a fűben elhelyezve az alábbi: vegyél egy autentikus kis tálat, és rakj rá néhány tűzifát – majd nemes egyszerűséggel tekerj keresztül-kasul rajta egy LED fényfüzért. Amilyen gyorsan elkészülsz vele, annyira pazar lesz a végeredmény – a legkezdetlegesebb kertből is bájos, hangulatos kis otthont teremt, ahová szívesen térünk majd meg egy hosszú és fárasztó nap után.

Használd a színeket bátran!

Mindig is incselkedtél a színes, vibráló, vidám kertekkel, de valahogy nem volt még merszed a saját udvarodat élénk színekbe borítani? Mi most mégis erre bátorítunk. Szerezz be különböző színű LED fénykábeleket, és dekorálj vele kedvedre. Tekerj egy pirosat a kedvenc fád köré, egy meleg, sárga jól mutatna a kerti pad fölött, a kéket pedig dobd bátran egy oszlopra, vagy helyezd egy bokorra. Az eredmény egy vidám, boldogságot sugárzó, otthonos kert lesz!

DIY belépő-kapu a hősszerelmes típusoknak lágy esésű anyagokkal a tökéletes romantikáért!

A színes LED neked sok, de valami hatásos belépőre vágysz, amelyre még az utcáról is felkapják a fejüket? Ha nem áll tőled távol egy kis kreatívkodás, akkor szuper ötletünk van: készíts egyedi belépőkaput a házhoz vezető út elejére. Nincs is hozzá másra szükséged, mint két magas fatörzsre (ez lesz a két oldala), egy rövidebbre (ez pedig a két oldalt összekötő felső rész), pár apróságra a rögzítéshez és egy kis ötletességre – no meg persze egy LED fényfüzérre. Csavarj az elkészült kapu köré egy meleg, fehér füzért, és a káprázatos végeredmény garantáltan nem marad el! Ha pedig ez nem elég, akkor tegyél apróságokat, virágokat, kisebb dekorációs elemeket a kapud tövéhez, és hangulat máris a következő szintre lépett.

Tipp: Ez utóbbit akár esküvői dekorációnak is használhatod! Díszítsd laza selyemmel, lágy esésű anyagokkal a tökéletes romantikáért!

Ajánlott termékek

Hozzászólások a cikkhez:

  1. Leden Világításod szerint:

    Nagyon szuper, köszönöm az infókat Leila!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük