Kreatív világítás

5+1 csináld magad kerti világítási ötlet

Vannak, akik a kész megoldásokat preferálják mind otthonukban, mind a ház körüli dekorációban. Vannak azonban, akik inkább a saját kézzel készült kreatívkodások hívei és erre nem sajnálnak sem időt, sem energiát ezek megvalósításához. Ez az írásunk elsősorban nekik szól.

Elmúlt cikkeinkben rengeteg pazarnál pazarabb világítással, kerti fénnyel, LED-del ismerkedhettünk meg, melyekkel mesés összképet kreálhatunk kertünkben, aminek még majd a szomszéd is csodájára jár! Ebben a cikkünkben viszont 5+1 káprázatos DIY (do it yourself – az az csináld magad) kerti világítás ötletet szedtünk össze nektek, hogy a kreatívabb dekoratőrök fantáziáját is megmozgassuk!

Íme, a legmegkapóbb ötletek!

Omladozó cseresznyefavirág füzérek a romantikus hangulatért

A cseresznyefavirág fényfüzérek már önmagukban is romantikus, érzelmekkel túlfűtött hangulatot kreálnak – hát ha még kreatívkodunk is velük egy kicsit! Képzeld csak el, hogy mennyire egyedi, varázslatos tündérmese kel életre kertedben vagy teraszodon, ha például egy rózsaszín fényfüzér omladozik ki ragyogva egy hatalmas kaspóból! De tekerheted például egy virág köré is, esetleg az erkély vagy terasz korlátjára! Meglátod, szem nem marad szárazon!

[us_image image=”21950″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”7213″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”7212″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Árvalányhaj a locsolókannán!

Az árvalányhaj LED világítás az előző cseresznyefavirág fényfüzérhez hasonlóan mesebeli hangulatot hoz el otthonodba. Exkluzív fényforrás, mely a mikorledek segítségével meleg, bársonyos fénnyel tölti meg otthonodat. Bámulatos és lélegzetelállító dekoráció, melyet a fémhuzaloknak köszönhetően gyakorlatilag bárhova elhelyezhetsz – próbáltad már például egy locsolókanna köré tekerni? Esetleg kifeszíteni a teraszra, az asztalod fölé? Ne fogd magad vissza, légy kreatív; használd bátran ezt a mesés, letisztult LED-et!

Színes fényben úszó fatörzsek

A szivárvány ezer színében pompázó fatörzseket láttál már? Még nem? Akkor most itt az alkalom, hogy ne csak megcsodáld, hanem te magad alkosd meg vele a tökéletes világítást! Gondoltál már arra, hogy milyen ámulatba ejtő látvány fogadná a vendégeidet, ha például a kaputól a házig vezető ösvény fái festői, színes fényben pompáznának? Fényük mintegy mesebeli ösvényként vezetné a látogatókat otthonodba. Az ötlet megvalósításához pedig nincs is másra szükséged, csak erre a szuper napelemes LED fényfüzérre. Ugye, milyen egyszerű?

[us_image image=”18049″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”18045″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”12333″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Egyszerű, de nagyszerű: villanykörte füzérek a fák lombjai közt

Egyik legegyszerűbb, ám leglátványosabb megoldás, ha a letisztult, ám mégis lenyűgöző megoldások híve vagy: villanyozd fel udvarodat villanykörte füzérekkel! Ezt a megoldást alkalmazhatod szinte mindenféle stílusú kertben, attól függetlenül, hogy modern, vagy vintage elemeket preferálsz. Választhatsz egyszerűbb, meleg fehér világítást, ha pedig inkább színes körtékkel dekorálnál, akkor válaszd a színes villanykörte füzért. Feszítsd ki a füzéreket a fák közé és a tökéletes hatás eléréséhez ne spórolj a méterekkel! Használj bátran akár 20-30 méter hosszúságot is!

Cuki méhecskék a bokrokon

Ha valami egyedire és közben végtelenül cukira vágysz, akkor lesd meg ezt a méhecske világítást: hát nem végtelenül bájos? Ha imádod a kertedet, a növényeket és a kis állatokat, akkor ezt a méhecske füzért is imádni fogod! Ahhoz, hogy tökéletesen érvényesülni tudjanak a kis szorgos állatkák, helyezd gondosan egy szépen megnyírt bokorra! A kis dolgos méhek egy 5 méteres füzéren helyezkednek el, egymástól 10 cm távolságra, és hideg LED fénnyel világítanak naplementekor. A füzér 8 programmal rendelkezik, így mindig kiválaszthatod, hogy melyik felel meg hangulatodnak leginkább: épp egy folyamatos világítás dobná fel az estédet, vagy inkább a villogó opciót szeretnéd? Semmi akadálya!

Ugye, milyen egyszerűek és mégis varázslatosak ezek a megoldások? És a LED-ek kreatív felhasználásának se vége, se hossza! Figyeld cikkeinket a további ötletekért!

[us_image image=”22400″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”20656″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”18141″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”20647, 12451, 12221″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük