Kreatív világítás

5+1 tipp a tökéletes kerti partihoz

Bár a borongós májusunkon idén még nem látszik, de remélhetőleg hamarosan beköszönt az igazi, forró nyár, ezzel együtt pedig a majdan legendássá váló kerti partik ideje is eljött.

Ha vendégként érkezünk, akkor nincs más dolgunk, mint ellazulni, és élvezni kedvenc évszakunk csúcspontjait, a kerti partikat. Ha azonban mi vagyunk a házigazdák, akkor érdemes észben tartanunk pár dolgot, hogy biztosan sikeresen záruljon az este. 5+1 tipp a tökéletes kerti partihoz.

1. Készüljünk előre!

Az egyik legfontosabb, hogy készüljünk fel előre. Gondoljunk át időben mindent: hogy hány embert szeretnénk meghívni, és válasszuk ki körültekintően az időpontot, hogy azok az emberek, akik hozzánk legközelebb állnak, minél nagyobb eséllyel jelen tudjanak lenni. A családos, kisgyerekes barátainknak is fontos lehet, hogy időben értesüljenek az eseményről, így nagyszülőket vagy babyszittert mozgósítva akár gyerkőcök nélkül is ki tudnak majd kapcsolódni.

[us_image image=”22381″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”22382″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”22383″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

2. Merész ételek

Ne féljünk újragondolni a kerti partik menüjét. Egzotikus saláták a mediterrán húsok mellé, sushi, vagy fűszeres, sült ananász. Legyünk bátrak és merészek, ha a nyáresti menüről van szó.

3. Kreatív tálalás

Bizony nem kicsit dobja fel az estét, ha a finomabbnál finomabb ételek dizájnos, különleges módon vannak tálalva. Engedd nyugodtan szabadjára a fantáziádat, vagy inspirálódj DIY ötletekkel a Pinterest-ről, vagy a Youtube-ról.

4. A jó bor

A nyár a bor igazi szezonja: ki ne szeretne egy jó pohár rosé mellett elmélkedni az élet nagy kérdéseiről egy forró júliusi éjszakán? A biztonság kedvéért készüljünk egy testesebb vörösborral, és egy jó, édes vagy száraz fehérborral is, hogy mindenki megtölthesse borospoharát kedvenc nedűjével.

[us_image image=”20653″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”20655″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”20587″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

5. Lenyűgöző fények

Nos, hát igen. Mindet mit sem ér a sötétben kuporogva. Manapság már akár DIY megoldásokkal is fénybe boríthatjuk kertünket, de azoknak, akik nem szeretnének ezzel bajlódni, számos gazdaságos megoldás áll rendelkezésükre. Ilyenek például a LED-es villanykörte füzérek, amelyeket egyszínű, melegebb, vagy opálosabb színben is válaszhatunk, de ha jobban szeretjük a vidám, színes megoldásokat, akkor színes villanykörte füzér mellett is letehetjük voksunkat.

+ 1 rovarriasztás: Nem egy sikkes téma, de bizony sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat, ha például rovarriasztó mécsesekkel, és egyéb, rovarokat távol tartó készítményekkel készülünk. Az este hangulatát kétségtelenül lerombolhatná egy lelkes szúnyoghad – ha azonban erre az opcióra is kész tervünk van, akkor már semmilyen akadály nem állhat a felejthetetlen kerti parti útjába.

[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”12451, 13505, 17132″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük