Kreatív világítás, Világítás trend

5+1 Tipp, avagy milyen Halloweeni dekorációt válassz?

Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Halloween ünnepe hazánkban is. Főleg a kisebb gyerekek egyik kedvenc eseménye. Ilyesztő maskarákat ölthetnek magukra, szinte bárkit megidézhetnek a boszorkány világból. Lehetnek csoszogó zombik, félelmetes szellemek, és a varázsvilág legnagyobb alakjai. Miután kiválasztották, hogy kit is szeretnének megtestesíteni, jöhetnek az ötletek az otthon és a kert kidekorálására. Összesedtem nektek jó pár olyan kiegészítőt, amitől még jobb hangulatban telhet a Halloween.

1. Kezdjük a listát kintről befele haladva.

A kert feldekorálására is rengetek szuper dolog áll a rendelkezésünkre. Az én választásom egy napelemes tök lámpásra esett. Hogy miért? Mert nagyon jópofának találom, nem éppen a legilyesztőbb de nem is olyan szeleburdi. Pont jó belépő a vendégeknek, ha egy töklámpákkal kirakott úton juthatnak el a bejárati ajtóig. Ami miatt a kedvencem még, az a napelemes kiviteléhez kapcsolódik. Csak leszúrom a földbe, nappal töltődik este pedig világít. Tökéletes. Egyszerű és nagyszerű. Ráadásul nagyon tetszik a tökök kaján de gonosz vigyora.

 

2. Halloweeni ajtócsengő

Ahogy megérkeznek a gyanútlan vendégek, az egyik legjobb dolog, amit tehetünk ha már az első másodpercben halálra rémisztjük őket! Ennek egy nagyon jó módja ez az ajtócsengő. A rémisztés ott kezdődik, hogy amikor valaki gyanútlanul megnyomja a gombot a figura szájából rácsap az ujjára a nyelve! Waaahh…nekem is volt szerencsém hozzá, amikor megérkeztek a legelső ilyen termékeink. Tényleg megállt bennem az ütő pár másodpercre. Utána feleszmélve már roppant mókásnak gondoltam, mert tényleg semmit sem lehetett sejteni, egy egyszerű halloweeni ajtócsengőnek tűnik.

3. Pókos dekoráció

Miután megvolt az első szívroham, csalogassuk őket egy kicsit kellemesebb vizekre. Legalábbis hadd higgyék ezt. Bárminemű pókos dekoráció kiváló kiegészítő lehet a lakásba. Én ezt a hatalmas kifeszíthető pókhálót választottam. Nagyon tetszik hogy 2 méter nagy, és ehhez mérten az ára nagyon baráti. Itt még, hogy teljes legyen a kép raknék pár színes pókhálót és pókfigurákat is. Utóbit elrejteném a lakás különböző pontjaira: földre, ablakpárkányba, sarokba, pókhálóra.

 

 

4. Ablakok kidekorálása

Rengeteg féle ablakmatrica közül lehet választani, ezeket nagyon jópofának tartom. Vannak aranyosabbak és vannak ilyesztőbbek is. Életkortól függően lehet választani, hogy mennyire legyen rémisztő. Ha megint gyerek lehetnék, bizots nagyon örülnék több tucat ilyen matrica szettnek, amivel szabadon szétragasztgathatom az ablakokat. Ide egy kis pókocska, oda egy kis szellem. Amoda meg pár boszorkány és teljes az öröm!

 

 

5. Tök dekoráció

Ha már megvagyunk minden féle dekorációval akkor válasszunk pár tököcskét is otthonra. Ez amolyan jelképe a Halloweennek. Itt is vannak világító, nevető, sikító egyedek. Én egy picit ijesztőbbet tettem be a listába, mert azért még is csak halloween van. Nehogy nyugodt lelkülettel menjenek el a vendégek. Olyat azért nem illik. Ezeket a szellemtököket választottam erre a célra. Csúnyácskák, ilyesztőek, de cserébe nem visítanak csak félelmetesen világítanak.

 

 

5+1 Szemgolyós fényfüzér

Ide egy személyes kedvencet választottam, ami nem más mint egy szemgolyós fényfüzér. Emlékszem, hogy kiskoromban imádtam az ilyen szemgolyós gumicukrokat. Nem is értem magam, de egyszerűen oda voltam érte. Emlékszem, hogy az iskolából haza fele menet mindig vettünk egy ilyet az osztálytársakkal. Így úgy gondolom, hogy ez tuti nagy sikert aratna a gyerekeknek. Bárhova felakasztható, kifeszíthető és szépen világít!

 

Ezen kívül pedig szerintem nagyon érdemes szétnézned ITT! Egyszerűen annyi marha jó kiegészítő van, hogy az ember csak úgy kapkodja a fejét. Szuper boszorkányos termékek, hajpántok, szemüvegek, sapkák. Minden, ami egy tökéeltes Halloweeni gyerek partyhoz szükséges!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.