Kreatív világítás

7+1 szuper napelemes fali világítási ötlet

A rekkenő hőség beköszöntével eljött a napimádók ideje. Strandolás, medence, szalmakalap – nyár és vidámság mindenhol. Persze nem mindenki örvend a 30 feletti fokoknak, így sokan, ha tehetik inkább csak este merészkednek ki a hűvösebb lakásból, amikor a hőség kint is elviselhetőbbé válik. Ha pedig nyári este, akkor az egyet jelent a grillezéssel, baráti összejövetelekkel és a kerti partikkal.

Az ízlésesen berendezett udvar és a hangulatos, otthonos világítás kihozzák a legtöbbet a kertünkből, és segít, hogy vendégeink azonnal otthon érezzék magukat nálunk.

A világításokat számtalan helyre helyezhetjük, ennek egyik legpraktikusabb módja a fények falra történő felhelyezése. Nézzük most a 7+1 legnépszerűbb fali világítást, ami azonnal a mi kedvencünk lett.

Napelemes LED fekete ereszcsatorna/kerítés világítás

Ezek az egyszerű, de nagyszerű világítások igazán értenek hozzá, hogy hogyan dobják fel környezetüket egy pillanat alatt. E napelemes világítások igazán mutatósak az ereszre szerelve – még a legintenzívebb nyári zivatarból is elviselhetőbb élményt kreálnak otthonos fényükkel. Az ereszen kívül természetesen felszerelhetőek szinte bárhova: kerítésre, az erkélyre, vagy a terasz korlátjára is.

Kerti napelemes LED Luigi fali világítás

Ezek a napelemes Luigi fali világítások egyszerre árasztják a XXI. századi modern és régi idők vintage hangulatát. Minimalista és letisztult az otthonod, vagy a klasszikus megoldások híve vagy? Ez a világítás mindkét esetben megadja a méltó fényt otthonodhoz!

[us_image image=”18616″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”18613″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”12560″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Kerti napelemes mozgásérzékelős LED Lily fali világítás

Kevés praktikusabb dolog létezik a mozgásérzékelős napelemes lámpáknál. Nem csak, hogy környezettudatosak és feldobják otthonunkat, de biztonsági funkciót is ellátnak. Minden alkalommal, amikor mozgást érzékelnek, felvillan fényük, ezzel elriasztva az esetleg ártó szándékkal érkező érdeklődőket is.

Napelemes LED lobogást imitáló mozgásérzékelős fali világítás

Forró mediterrán hangulat? Perzselő szerelem? Lobogó tűz? Ha ezekben magadra ismertél, akkor a napelemes LED lobogást imitáló világítást neked találták ki! Naplementekor azonnal otthonos meleggel árasztja el kertedet, úgy, hogy még a szomszédok is csodájára járnak!

Napelemes LED Flate fali világítás

Igazán innovatív, letisztult, modern a kerted, és ehhez a stílushoz igazodó fényforrást szeretnél? A LED Flate világítás megteremt mindent, amire csak szükséged lehet: magával ragadó fények éjjel, dekoratív, pazar, futurisztikus megjelenés nappal. Az már csak hab a tortán, hogy háromféle világítási mód közül választhatsz: ha szeretnéd, akkor folyamatan, egész éjjel ragyog, de ha csak indukciós fényként használnád, akkor erre is van mód. Ha pedig ötvöznéd a kettőt, akkor nincs más dolgod, mint beállítani a kívánt funkciót, és már indulhat is a fényözön!

[us_image image=”22680″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”22668″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”22284″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Napelemes LED házszám világítás

Bolyongtál már tétován fel s alá egy idegen utcában, mert sehol nem látszódott a házszám? Esetleg este érkeztél volna vendégségbe, de a félhomályban lehetetlen volt kivenni, hogy melyik házat keresed? Ezzel a nagyszerű LED napelemes házszám világítással nem marad többé a sötétségbe veszve semmi sem!

Napelemes LED fali mozgásérzékelős világítás

Intelligens fényérzékelővel ellátott világítás, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Rögzíthető kerítésre, falra, oszlopra vagy bejárati ajtó fölé is. Mozgásérzékelő funkciója miatt esténként nyugodtabban hajthatjuk álomra fejünket.

Napelemes LED mozgásérzékelős reflektor világítás

A reflektor az utolsó, ami a kerti világításoknál eszedbe jut? Pedig nélkülük sajnos sok minden az sötétben maradhat, aminek tündökölnie kéne. Varázsolj pazar fénypompát udvarodra mozgásérzékelős reflektorok segítségével!

[us_image image=”18620″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”23255″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”22614″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”22278, 10932, 18618″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük