Kreatív világítás

Éjszakai álom: Tündérmesébe illő kerti lámpák

Örök álmodozó vagy? Disney hercegnős rajzfilmeken nőttél fel, vagy szimplán csak menthetetlen romantikus vagy? Ennek megfelelően mesébe illő hangulatot szeretnél kreálni a kertedbe?

Egy örök romantikus léleknek tündérmesébe illő kert dukál! Gyönyörű már a kerted, minden a helyén? Tökéletes bokrok, párjukat ritkító fasorok és virágok pazar gyűjteménye díszíti kertedet – már csak a világítások megtervezése és beszerzése van hátra?

Fogalmad sincs, hogy merre indulj, de az előző sorokban magadra ismertél? Mutatunk pár nagyszerű ötletet, amikből ihletet meríthetsz, ha te is épp most szeretnéd megtervezni varázslatos kerted utolsó simításait!

Vonulj napelemes fáklyasorral övezett ösvényen minden este!

Láttál már olyan udvart, ahol a kaputól a házig vezető ösvény napelemes fáklyákkal volt „kikövezve”? Már igen, és azonnal bele is szerettél? Nem csodáljuk, mi is! Ez a mágikus fáklyasor szinte életre kelti kertedet, régi, letűnt idők lélegzetelállító hangulatát hívja életre – ki itt végigsétál, garantáltan a hatása alá kerül! A leghidegebb napokon is melegséggel tölti el nem csak kertedet, de szívedet, lelkedet is. Belegondoltál már, hogy mennyire jól mutatna a saját kertedben ez a lobogást imitáló, romantikus csodalámpa?

[us_image image=”23132″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”23388″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”17839″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Mindezek mellett ráadásul attól sem kell tartanod, hogy bonyolult lenne összeszerelni, vagy telepíteni a kerti lámpákat: a három részből álló testet csak rögzíted egymáshoz, és már működőképes is! A lobogás tökéletes élményét 96 db LED biztosítja – hát nem nagyszerű? Természetesen víz- és fagyálló a világítás, hogy egész évben gondtalanul otthonod dísze lehessen – IP65-ös minősítést mondhat magáénak. Ez a mesés világítás ráadásul ki- és bekapcsoló gombbal is rendelkezik, így, ha nincs szükséged a fényére, nyugodtan ki is kapcsolhatod. Ha pedig azt szeretnéd, akkor naplementekor automatikusan be-, napfelkeltekor pedig automatikusan kikapcsoljon, akkor nincs más dolgod, csak hagyd bekapcsolva a lámpát! Ugye, mennyire egyszerű?

[us_image image=”17375″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”15360″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”8222″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Cseresznyevirág fényfüzér: a tündérek kertjeinek tökéletes kiegészítője!

Egy földre szállt angyalnak tartanak a barátaid? A lobogást imitáló fáklyáknál egy fokkal bájosabbat, egy kicsit földöntúlibbat szeretnél? És a cseresznyevirág füzért láttad már? Még nem? Akkor mutatjuk.

Az ébredező természet, az épp életre kelő, rügyet bontó növények, a tavasz a mindened? Azt kívánod, hogy bárcsak örök tavasz lenne? Ez a meseszép, keleties hangulatot idéző világítás pontosan ezt hozza el a kertedbe!

Hogyan kell elképzelni ezt a füzért? A füzér teljes hossza 2 méter, melyen 50 darab, kis káprázatos cseresznyevirág kap helyet, egymástól 10 cm-re. A virágok átmérője 3 cm és elérhetőek buja rózsaszín, illetve csábos lila színekben is.

És hogy hogyan használd? Lényegében bárhogy! Tekerheted bárhova, fűzheted, fonhatod, díszíthetsz vele gyakorlatilag tényleg bármit! A telepítésen nincs mit agyalni, hiszen csak elhelyezed a kívánt helyre, és már indulhat is az instant tündérmese! Egy szobor köré tekernéd? Csak nyugodtan! A bokrot díszítenéd vele? Hajrá! Meseszép és ellenállhatatlan, és pont ugyanilyen lesz a kerted is!

És akkor a technikai részletek: a cseresznyevirág füzér intelligens fényérzékelővel ellátott, így sötétedéskor automatikusan bekapcsol, napfelkeltekor pedig kikapcsol. Első használat előtt 48 órán át szükséges tölteni a tökéletes teljesítményért, ezt követően napi 6-8 óra napfény biztosítja az éjszakai 8 óra intenzív ragyogást! A füzér természetesen IP44-es minősítéssel rendelkezik, így vízállósága miatt sem kell aggódnunk.

Válaszd bármelyik opciót, esetleg egy harmadikat, ami kedvedre való, a mesés, szemet gyönyörködtető hatás egészen biztosan nem marad el!

[us_image image=”21950″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”20959″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”20938″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”23101, 23124, 20755″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük