Kreatív világítás

Elegáns és elbűvölő kerti lámpák 2019

Ha azon tűnődsz, hogy hogyan dobd fel bájos kis kertedet, akkor gondold csak el, hogy pár ügyesen elhelyezett kis fényforrás mennyire egyedi hangulatot teremtene! Azon túl, hogy jelentősen megkönnyítik az éjszakai tájékozódást, stílust és különleges légkört kölcsönöznek udvarodnak!

Amennyiben esetleg nem napelemes világításban gondolkodnál – nos, ezt az opciót vesd is el gyorsan, ha költséghatékony megoldást szeretnél. A napelemes fényeknek nem csak a beszerzése gazdaságosabb, de telepítésük is jóval egyszerűbb, és nem utolsó szempont, hogy rengeteg energiát, ezáltal pénzt takarítanak meg neked az üzemelés során is. Kinek van szükséges magas villanyszámlákra, ha mindez megoldható környezettudatosan és energiát spórolva?

A meseszép kerti napelemes LED-eknek se szeri, se száma – vintage, állatfigurás, színes, klasszikus – csak győzz dönteni! Ez a cikk most azoknak szól, akik a letisztult eleganciát és bájos megoldásokat preferálják a tarka, bohó stílussal szemben.

Íme, kedvenc kerti lámpáink, melyek dekoratív, ízléses és elbűvölő hangulatot varázsolnak kertedbe!

[us_image image=”23777″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”23776″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”23732″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Kültéri LED Fényfüggöny

Hát ha valami, akkor ez aztán a tündérmesébe illő dekorációs elem! Ez az átlátszó vezetékekre fűzött, meleg fehér színben pompázó, szikrázó fényhatású LED egyszerűen tényleg egy valódi mesét kelt életre otthonodban! A több száz kis apró LED-ből álló világítás használható a hétköznapokban is: láttál már ablakban ragyogó fényfüggönyt? Vagy a lépcsőfordulóban érvényesülő fényvarázs? De dobhatod a teraszra, vagy a kerítésre, a szomszéd garantáltan csodájára jár majd! És persze nem csak a hétköznapi használatban állja meg a helyét: kiváló választás lehet esküvőkön, nagyobb rendezvényeken, szülinapokon vagy családi összejöveteleken is. Vízállósága miatt nem kell aggódnunk: a legszeszélyesebb időjárásban is állja a sarat.

Napelemes LED cseresznyefavirág fényfüzér

Egy kissé keleties, egy kissé romantikus, nagyon elegáns. Talán ezekkel a jelzőkkel lehetne leginkább jellemezni ezt a különleges cseresznyefavirág füzért, mely elérhető rózsaszín és lila variációban is. Bámulatosan mutat a kertedben például egy bokorra csavarva, de díszíthet akár egy szobrot, oszlopot vagy egy kis kerti lugast is. A füzéren 50 db LED található, melyek egymástól 10 cm-re helyezkednek el, a füzér 2 méter hosszú. Intelligens fényérzékelővel felszerelt világítás, így nem szükséges sem ki, sem bekapcsolnunk – sötétedéskor automatikusan bekapcsol, hajnal hasadtával pedig automatikusan ki – így persze az energiatakarékosságra nem lehet egy szavunk sem!

[us_image image=”18042″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”7213″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”8222″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Napelemes LED Alfie világítás

Ez a multifunkcionális világítás az egyik legsokoldalúbban felhasználóható fényforrás, amivel találkoztunk! Ha szeretnéd, kivilágíthatod vele a házhoz vezető ösvényt, hiszen földbe is szúrható! Ha szeretnéd, akkor akasztójával fellógathatod bárhova! És bizony, ha szeretnéd, akkor szimplán csak helyezd el itt-ott random a kertedben, meglátod, annak bármely szegletét feldobja! A világítás 40 cm magas, a szolárcellák a tetején lettek elhelyezve, a belsejében pedig egy hatalmas, hideg, fehér színben pompázó LED kapott helyet! Védettsége IP 44, így nyugodtan aludhatunk a legnagyobb viharban is: a lámpánknak biztosan nem esik bántódása!

+ 1: Elemes LED vízálló mécses világítás

A lámpáid már helyükön, de keresel még valami apróságot? Ez a meleg fehér színben ragyogó kis mécses kitűnő választás lehet a hangulat fokozására – ez lesz a hab a tortán! Tedd egy pohár vízbe, és helyezd el lényegében bárhol: a terasz asztalán, a kerti bútorok körül, a virágágyások mentén, vagy egyszerűen dobd csak be a kerti tóba. A kis fények gyönyörű látványt teremtenek pillanatok alatt!

[us_image image=”18673″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”18743″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”18672″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”18664, 15829, 20755″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük