Kreatív világítás

Fantasztikus kültéri lámpák a gyönyörű udvarért!

Most készül álmaid kertje? Szeretnél bámulatos összképet kreálni, de valami hiányzik? Nyűgözd le ismerőseidet és barátaidat esztétikus, igényes kültéri lámpákkal!

Az internet tele van jobbnál jobb, csinosabbnál csinosabb kültéri lámpákkal és csináld magad ötletekkel – csak győzzünk válogatni közülük! Kertünket számtalan módon meg lehet világítani: az, hogy az ezer opcióból melyiket választjuk, már csak saját ízlésünkön, és az udvar, illetve házunk stílusán múlik. Nézzük most pár világítást, amellyel pillanatok alatt fantasztikus hangulatot eleveníthetsz meg kertedben!

Fényfüzérek – egyszerű, de nagyszerű

Amennyire egyszerű a kivitelezése, annyira lenyűgöző látványban részesítenek a fényfüzérek. Egyszerűen feszítsd ki bárhova a kertedben: két fa közé, oszlopok közé, a kerti grill fölé, vagy szimplán csak húzd el az ablakod alatt, a tetőn, vagy a terasz korlátján. Lényegében nem tudod olyan helyre tenni, hogy ne varázsolja élő tündérmesévé a kertedet! Gazdaságos megoldás, melynek telepítése egyszerű, a kívánt hatás pedig garantáltan nem marad el!

Kerti lámpások – az örök klasszikus

A kerti lámpások használatának számos előnye van: esztétikus, könnyen áthelyezhető, hangulatos kiegészítők, melyek nem utolsó sorban számtalan stílusban megvásárolhatóak. Attól függően, hogy milyen hangulatot szeretnél, és milyen erős fényű lámpásokat, választhatsz rengeteg opció közül. Helyezheted őket a földre, teraszra, fűbe, a virágok mellé, bejárati ajtóhoz, de tetszőlegesen variálhatod is őket, hiszen áthelyezni csupán egy pillanatig tart!

[us_image image=”22399″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”22397″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”27324″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Rejtett LED csíkok a modern hangulatért

A LED csíkok egy igen egyszerű módja az udvar és az otthonod kivilágításának. Húzz végig egyet a lépcső aljánál, vagy a bútorok mentén, és nem csak modern, misztikus hangulatot kreálsz, de a biztonságos közlekedésért is sokat tettél. Így már otthonod nem csak nappal, de éjjel is mesés hangulatot áraszt!

A felfelé törő fénysugár!

Igazán különleges hangulatot keltenek az alulról megvilágított fák, bokrok, falak. Nem csak praktikus, és modern megoldás, de kellően dramatikus és mégis otthonos érzetet adnak az egész udvarnak. Helyezheted falak, épületrészek, sziklakert és medencék, szökőkutak tövéhez, ajtókhoz, virágok tövéhez, bárhova, ahol úgy érzed, hogy jól mutatna.

[us_image image=”27323″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”27320″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”27321″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Gömbök! Gömbök mindenhol!

És a gömblámpásokra gondoltál már? Az örökkévalóságot elevenítik meg otthonodban a különböző gömb formájú lámpák. Lehet függő-, vagy földre helyezett is, a hatás ugyanaz: a végtelenség misztikus érzete, mely mindent átjár! Tedd akár az ösvény mellé, a ház tövébe, vagy lógasd le egyszerűen egy magasabb fáról: a mágikus hatás nem marad el!

Tündököljenek a virágcserepek is!

Hallottál már világító virágcserepekről? Még nem? Pedig ezzel két legyet üthetünk egy csapásra, hiszen melyik kertben ne lenne szükség virágcserepekre? Akkor pedig miért ne lehetnénk kreatívak, és oldhatnánk meg egyszerre a kettőt: fényforrás és virágcserép egyben? A világító cserepek elérhetőek hatalmas méretválasztékban, a legkisebbtől egészen a hatalmas nagyokig – így akár egy muskátlit, akár egy hatalmas tuját helyeznél ki a kertbe, a világító cserép bármelyiknél opció lehet!

Világító bútorok és szobrok? Igen!

Valami extravagánsra vágysz? Valami egészen különlegesre? A világító bútorokhoz mit szólsz?

Világító fotelek és kanapék, oszlopok és érdekes formájú bútorok – dekoráció és világítás egyben! Különleges, bohókás, vagy formavilágtól függően akár hipermodern, futurisztikus világot is elhozhatnak udvarunkba ezek a párjukat ritkító, fényüket ontó bútorok. Érdemes fontolóra venni beszerzésüket, ha a hétköznapi megoldásokat unod, és elmondhatatlanul élvezed, ha vendégeid szeme felcsillan az érdeklődéstől, amint betérnek hozzád!

[us_image image=”27322″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”27310″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”27317″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”12278, 12451, 6207″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük