Kreatív világítás

Farsangi dekoráció 2020

Itt a farsang, áll a bál! Régen hallottad már? Hamarosan bizony megint sokat fogod!

Akár saját bulit csapsz, akár vendégségben szeretnéd a hangulatot kicsit megspékelni, számtalan világító dekorációs elemmel dobhatod fel a rendezvényt, vagy szimplán csak magát a lakást erre a februári időszakra!

No de mi is az a farsang?

Ahhoz, hogy a farsangi hangulatnak megfelelő dekorációval díszítsük fel a lakást, először az szükséges, hogy nagyvonalakban tudjuk, hogy miről is szól igazából a farsang. A farsangi időszak vízkereszttől (január 6.) húshagyó keddig (legkorábbi lehetséges dátuma február 3., legkésőbbi pedig március 9.) tart. Lényege a vidámság, a lakomák, bálok, manapság pedig bulik és jelmezes partik megrendezése is. A farsang igazi csúcspontja a karnevál, az az, ahogy mi magyarok hívjuk: a „farsang farka”, ami lényegében a tél búcsúztatása. Ilyenkor rendezik meg más országokban, városokban a híres karneválokat (például a riói vagy a velencei karnevált), Magyarországon pedig a farsang legnevezetesebb eseményét, a mohácsi busójárást.

A farsang ezen felül a hagyományosan párválasztás időszaka, valamint erős esküvői szezon is.

Mindent összegezve egy vidám, bohókás időszaknak nézünk elébe, így a lakás, ház, vagy a farsangi mulatság dekorációját is ennek megfelelően válogassuk össze.

Mágikus LED fénycsövek

Univerzális díszítő elem, hiszen varrhatod vagy ragaszthatod bármilyen ruhára, jelmezre, így teljesen egyedi kosztümöt kreálhatsz magadnak pillanatok alatt. Természetesen nem csak ruhára kerülhet, hanem díszítheti a lakást, házat, vagy bármilyen beltéri helységet is. Általában elérhető számtalan színben, átmérőben és hosszúságban, így kedvünkre válogathatunk a széles kínálatból.

Kültéri LED dekorációk

Ha kertünket is szeretnénk feldobni ebben az időszakban, akkor letehetjük a voksunkat például a színes villanykörte LED világítás mellett is. Remek választás lehet bárkinek, aki nem retten meg a színektől és a fiatalos, vidám hangulattól. A pár méter hosszúságú verziótól egészen a 15 méteres hosszúságig válogathatunk közülük. Csavarhatjuk a terasz korlátjára, a fák köré, ékesíthetjük vele a kerítést vagy a kerti oszlopokat is. IP44-es védelemmel rendelkezik, így kiváló vízállóságot és szilárd tárgyak elleni védelmet mondhat magáénak.

Partihangulat fokozás? Igen!

Ha vendégségbe vagy hivatalos, és szívesen vinnél valami emlékezetes ajándékot, akkor ezt az elemes, öntapadós LED üveg világítást neked találták ki! Ez a LED alulról világítja meg az üvegeket, teljesen egyedi, vidám hangulatot adva ezzel az estének – pont olyat, mint amire egy farsangi bulin szükségünk lesz! Helyezd bármilyen üveg vagy pohár aljára, és élvezd a csodálkozó tekintetek kereszttüzét!

Színes beltéri fényháló

Ez a mesés, színes, beltéri fényháló garantáltan a lakás éke lesz! Helyezed a falra, vagy szimplán az ablakban lógó függönyre, és így nem csak ti, hanem a szomszédok is csodájára járhatnak majd!

LED fényszalagok a farsangi időszakban is

Ha nem szeretnénk túl farsang-specifikus világításra beruházni, akkor a LED fényszalag egy olyan univerzális megoldás, melyet lényegében minden évszakban hasznosítani tudunk otthonunkban. Ebben az időszakban egyébként nyugodtan engedjük szabadjára a fantáziánkat: élénk színek és egyedi formák, dekoráljunk bátran úgy, ahogy máskor egyébként nem tennénk!

Milyen színű fényt válasszunk?

A LED fényforrások általában elérhetőek hideg és meleg színben is. A jeges decemberi-januári időszakból kilábalva, a tél búcsúztatására készülve a melegebb fehér árnyalatban pompázók örvendenek nagyobb népszerűségnek. Ha ezeknél egy fokkal színesebb, tarkább, bohémabb kivitelezésre vágyunk, akkor mindig akad pár színes, például kék vagy pink világítás, amelyhez nyúlhatunk.

Ajánlott világítások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük