Kreatív világítás

Fénykábel világítási megoldások a ház körül (7+1 ötlet)

Az az igazság, hogy megszállottan imádjuk a varázslatos fényeket. Ezzel nem árultunk el nagy újdonságot, igaz?

Imádjuk a mesés kerteket, imádjuk, hogy manapság már egyszerű és gazdaságos megoldásokkal bárki pillanatok alatt exkluzív, modern, vagy épp klasszikusan kivilágított álmot válthat valóra háza körül, anélkül, hogy hatalmas erőfeszítéseket kellene tennie. Nincs bonyolult telepítés, sem hatalmas, vagy éppen rejtett költségek, csak pár lépés, és máris úgy érezzünk magunkat, mint egy tündérmesében, vagy épp, mint a legmodernebb, legimpozánsabb otthonok bármelyikében.

A különböző fénykábelekkel történő díszítés nem véletlen népszerű. Hosszantartó, nem túl költséges megoldások, melyek felettébb egyszerűen bárhol telepíthetőek. Mutatjuk, hogy szerintük hol mutatnak a legjobban. Íme.

1. Kerítésen

Szeretnéd, ha otthonod már messziről kitűnne a többi közül? Szeretnéd, ha a szomszédok is csodájára járnának szenzációs fényeidnek? Helyezd bátran a kerítésre a fénykábelt, így biztos, hogy szem nem marad szárazon!

2. A lépcső korlátján

Nem csak a téli időszakban, vagy karácsonykor dívik a lépcsők díszítése. Tekerd nyugodtan a legnagyobb kánikulában is a lépcsőd korlátjára a fénykábelt. Ha szeretnéd ellensúlyozni a rekkenő hőséget, akkor részesítsd előnyben ilyenkor a hideg fehér színben pompázó verziókat!

[us_image image=”6209″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”6250″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”14304″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

3. A lépcsők alatt

A talaj szintjéről érkező világításnak mindig van valami semmihez nem hasonlító bája. Egy magával ragadó, különleges kisugárzása, amitől úgy érezzük, mintha egy filmbe csöppentünk volna. Ha te is szeretnéd ezt az érzést átélni minden egyes alkalommal, amikor egy hosszú nap után hazatérsz, akkor nincs más dolgod, mint kiválasztani az ideális fénykábelt, és pár egyszerű mozdulattal telepíteni például a lépcsőid aljához. Az eredmény ámulatba ejtő lesz!

4. Fákon, bokrokon

Gyönyörű növényekkel van teli a kerted, vagy csak szeretnéd kiemelni őket a sötétségből? Légy kreatív, és dobd fel fáidat és bokraidat pár gyönyörű fénykábellel! Meglátod, a várt hatás nem marad el!

5. A tetőn

Klasszikus megoldás az amerikai filmekből is jól ismert tetőkivilágítás. Amellett, hogy otthonod mesés fénybe borul, biztonsági funkciója is van, hiszen egy jól kivilágított háztól az ártó szándékkal portyázók is igyekeznek minél távolabb maradni!

[us_image image=”7837″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”6201″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”6211″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

6. Az ablakokon

Bár elsőre a kivilágított ablakokról talán sokaknak a karácsonyi hangulat jut eszébe, ne csak az ünnepekkor alkalmazd ezt megkapó világítást – dekoráld ablakaidat fénykábelekkel az év bármely szakaszában!

7. A teraszon vagy az erkélyen

Nem mindennapi élmény egy olyan teraszra kisétálni, mely különleges fényárba borul. Jól esik egy finom pohár bort elkortyolgatni a szemet gyönyörködtető helységben, mely most már inkább hasonlít egy királyi palota erkélyére, mint egy átlagos otthonra. Élvezd a mesebeli csillogást!

+1 Készíts belőle varázslatos feliratokat!

A menthetetlen romantikusok legnagyobb szövetségese lehet e fénykábel. Nem csak, hogy ezerféleképp díszíthetjük vele otthonunkat, de meglephetjük vele életünk értelmét is. Melyik nő ne olvadna el a boldogságtól, ha este hazatérve egy gyönyörűen kivilágított szerelmi vallomás fogadná a ház előtt?

E mellett persze alkothatunk belőle bármilyen kedves, bájos feliratot, mely megmosolyogtatja az arra járókat, és színt visz az éjszakába.

A LED fénykábelek elérhetőek többféle hosszban, így kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelőt. Választhatsz hideg vagy meleg árnyalatban pompázó eszközt, attól függően, hogy otthonos, meleg légkört szeretnél kreálni, vagy épp egy szupermodern, sci-fis hangulat a cél. A fénykábelek vízállóak, így a legnagyobb viharban sem kell amiatt aggódnod, hogy a fényeid feladnák a szolgálatot

[us_image image=”6256″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”6221″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”6204″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”6194, 6207, 20435″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük