Kreatív világítás

Így emlékezz meg szeretett állataidról napelemes nyughely segítségével

Amikor az ember legőszintébb, leghűségesebb társa eltávozik az örök vadászmezőkre, az az élet egyik legszomorúbb dolga. A legkevesebb, amit tehetünk, hogy örök nyughelyüket olyan fénnyel ragyogjuk be, amellyel ők is beragyogták életünket.

Együtt keltetek, együtt éltetek, együtt tértetek nyugovóra esténként. Lelki társad, barátod, családtagod, leghűségesebb társad volt, aki feltételek nélkül szeretett, és te is viszont. Amikor egy kedvencünket, kutyánkat, macskánkat, társunkat elvesztjük, akkor természetes, hogy szeretnénk megemlékezni róla, és méltó nyughelyet biztosítani számára.

[us_image image=”18176″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”18175″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”18177″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Amikor búcsút kell inteni

Amikor eljön az ideje, hogy szeretett állatainktól örök búcsút vegyünk, több opció áll rendelkezésünkre. Amennyiben saját kerttel rendelkezünk, és itt is szeretnénk, hogy társunk hosszú nyugovóra térjen, úgy ennek természetesen nincsen akadálya. A kerti sírhely kiválasztásánál azonban számos szempontot szükséges szem előtt tartani. Rendelet írja például elő, hogy a szomszéd kerítéstől legalább másfél méterre helyezzük el kedvencünk nyughelyét, illetve a talajvíz magasságát szintén figyelembe kell venni. Ha e mellett az opció mellett döntünk, mindenképpen érdeklődjük meg a szabályos eljárást. Ha nincs saját kertünk, úgy kisállat temetőben is eltemethetjük hű társunkat, illetve már van mód a hamvasztásra is.

[us_image image=”18180″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”18181″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”18183″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Örökké világító nyughelyek

Amennyiben a saját kertünkben, vagy kisállat temetőben hajtja örök álomra fejét kis kedvencünk, úgy sírhelyét egyszerű kereszttel, sírkővel is jelölhetjük, de a modern technológia örökké ragyogó opciót is ad már kezünkbe: világító napelemes LED kisállat nyughellyel is őrizhetjük kedvencünk álmát.

Ha méltó helyet szeretnénk elhunyt társunknak, a napelemes nyughely tökéletes választás; örök ragyogása az örökké tartó kötődést szimbolizálja. Meleg, fehér fénye beragyogja kedvencünk nyughelyét esténként.

A szív alakú LED világítás egy rusztikus stílusú emlékkereszten kap helyet. Attól függően, hogy milyen állat számára keresünk nyughelyet, választhatunk békésen alvó kutyust, vagy békésen alvó cicát is a keresztünkre. A nyughely integrált napelemmel rendelkezik, mely mögött egy akkumulátor foglal helyet. Vízálló, így az időjárás viszontagságai miatt sem kell aggódnunk.

Az örökké világító napelemes LED kisállat nyughelyek méltó, szeretetteljes helyet biztosítanak kis kedvenceinknek.

[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”18173, 18179″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük