Kreatív világítás

Karácsonyi LED fényfüzér kerékpár dekoráció

Karácsonyi LED fényfüzér kerékpár dekoráció

Azt már tudjuk hogy a fényfüzérrel milyen szuperül lehet dekorálni, hiszen nem csak a tükröket és a szobákat lehet kidíszíteni de még a kerékpárunkat is. Olyan egyedi ötleteket osztunk meg veled, amitől biztosan ellenállhatatlan vágy fog lobbanni benned, hogy azonnal megvalósítsd! Bevalljuk, hogy ezek a kedvenc fényfüzérrel való dekorációs ötleteink.

1. Karácsonyi LED fényfüzér kerékpár dekoráció – hálószoba

Lassan itt a tél, jön a hó és a zimankó. Kedven kerékpárunkat felhozzuk a kertből és elrakjuk a padlásra vagy éppen a sufniba. Mondunk egy jobb ötletet! Szabadítsunk fel egy kis helyet a szobába, és támaszuk neki egy falnak. Majd vegyük kedvenc színes fényfüzérünket, és tekerjük körbe. A kerékpár egy porcikáját se hagyjuk szabadon. Nagyon különleges, meleg hangulatot fog árasztani.

 

2. Karácsonyi LED fényfüzér kerékpár dekoráció -előszoba

Szeretett kerékpárunkat parkoljuk le az előszobába, olyan helyre, ahol nem kell sokat mozgatni és kényelmesen elférünk tőle. Akasszunk rá meseszép meleg- vagy hideg fehér fényfüzéreket. Amikor belépünk a bejárati ajtón, ez a pompás látvány fog fogadni minket. Rögtön megjön a karácsonyi hangulatunk.

3. Karácsonyi LED fényfüzér kerékpár dekoráció – kert

Ha nem szeretnénk behozni a lakásba a kerékpárunk, hiszen az idő már úgy sem kormolhat rajta akkor ezt a dekorációs ötletet mindenképp próbáljuk ki. Ha van egy használaton kívüli, rozoga kerékpárunk, az a legideálisabb. Támaszuk neki valaminek az udvaron, akár egy fának, a ház falának, a sufninak, és helyezzünk el rajta kültéri fényfüzéreket. Hagyjuk hogy a hó ellepje. Majd kapcsoljuk be ezeket a gyönyörűséges világításokat és élvezzük a kertben szétáradó karácsonyi hangulatot.

4. Karácsonyi LED fényfüzér kerékpár dekoráció – nappali

Parkoljuk le a kerékpárunkat a nappali egyik szegletébe és fűzzük végig mind a kerekeket, mint pedig a vázat fényfüzérekkel. Figyeljünk rá hogy a nappali többi részén milyen színű világítások helyezkednek el. Ezzel összhangban válasszuk ki kerékpárunk világítását. Mi egy nagyon csinos lila szín fényfüzért ajánlunk!

author-avatar

About Leden Világításod

Szia! Ez a Ledenvilagitasod csapat teszt fiókja. Ezzel a fiókkal szoktunk rendeléseket leadni, hogy teszteljük, hogy minden rendben megy e az oldalon.

Hozzászólások a cikkhez:

  1. Ivett szerint:

    Karácsonyfa helyett is megállja a helyét. 😀
    Ha meg bicikli kell hozzá:
    https://www.kerekparcity.hu/bringa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük