Kreatív világítás, Világítás trend

Kerti gomba dekorációk

A gomba dekorációk az egyik legaranyosabb kültéri kiegészítők, nagyon sokan szeretik őket. Különböző színekben pompáznak, így feldobják a kert hangulatát. Létezik belőlük világítós illetve a nélküli kivitel is. A legkisebb kaspó dekorációtól a legnagyobb óriás gombáig tudunk választani.

Nézzük, milyen csini gomba dekorációkkal díszíthetjük idén a kertünk!

piros-tetos-gombahaz-kerti-dekoracio-295-cm

Tündérlak gomba ház

Ez a gomba házikó tündérek és koboldok otthona. Közel 30 centiméteres magasságának köszönhetően  egy viszonylag nagy kerti gombáról beszélhetünk. Tetőtől talpig fémből van és kézzel festett. Ideális olyan kertbe, ahol egy termetesebb, jól látható dekorációt szeretnénk. Bármilyen vízszintesebb talajra lehelyezhető, legyen az beton, föld vagy kavics. Az aranyos manó ajtó és ablakok mellett színes virágok nőnek a gomba mellett. Kicsik és nagyok kedvence is!

Funky gomba dekorok

Ez a két gombafejű kiskrapek éppen a napi történéseket beszélik meg egymással, amik a kertedben történtek. Színes, mázos kis búrájuk igazán csintalanná teszi őket. Apróbb, 13 centiméteres termetükkel bárhol megállják a helyüket. A hagyományos piros kalapú kivitel mellett extravagáns lila gombát is választhatunk.

 

Funghi gomba dekoráció 50 cm

Az itt látható dekorgomba földbe szúrható fém résszel rendelkezik, így ő egy talajba leszúrós verzió. A gyártó itt is részletességekbe menően figyelt a csinos kialakításra. A fém száron mázas kalap helyezkedik el, amely szinte messziről csillog a szivárvány minden árnyalatában. És persze extraként két zümmögő méhecskét is kapunk a dekoráció mellé. Ideális virágágyásokba, kaspóba, kiskertbe.

 

Napelemes LED gomba világítás 11 cm

Ezek a kis gombák világítós kivitelben elérhetőek. Ha nem csak nappal, hanem este is szeretnél gyönyörködni bennük, akkor őket meleg szívvel ajánljuk. Négy különböző színben érhetőek el, mindegyik belsejében egy hatalmas LED található. A szolár kivitelnek köszönhetően csak le kell szúrni őket a földbe, bekapcsolni majd egész nap töltődni hagyni és este mesésen fognak világítani. Nagyon jól mutatnak a képen látható módon: tujasor mellé fűben leszúrva, színenként sorba rakva.

 

 

Kerti napelemes Gomba manólak világítás 27 cm

Utolsóként pedig ezt a világító manólakot hoztam el neked, ami gomba alakban pompázik. Ez a gomba dekoráció műgyantából készült, bájos kis ablakain fény szűrődik ki esténként. Az anyagomba tövében 4 kisgomba növendék is található. Pettyes sapkáján inda fonódik keresztül. A gomba különlegessége, hogy be tudod állítani egy gomb segítségével, hogy hideg fehéren vagy színváltósan világítson a belsejében található LED. Így a kerted dizájnjához öltöztetheted.

 

 

 

Ez a sok-sok kerti gomba dekoráció mind új gazdáját keresi. Aranyos formájukkal kedves hangulatot teremtenek a kertben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.