Kreatív világítás

Kerti világítási ötletek, azaz inspirációk a nyárra

Elmúlt cikkeinkben rengeteg különböző stílusú és hangulatú világítással találkozhattatok az egyszerűbb, letisztult, elegáns fényforrásoktól kezdve a hangulatos, vintage vonalon át a színesebb, vagy éppen modernebb, minimalistább verzióikig. Most pár egészen egyedi, különleges inspirációt hoztunk el nektek, mely egészen biztosan nem néz vissza rátok a szomszéd kertjéből. Máris mutatjuk.

Napelemes vízcsepp fényfüzér – az instant üdeségért!

Friss és üde, mint a tavaszi vízcsepp! Szeretnéd ezt az üdeséget egész évben a kertedben magadénak tudni? Ezzel a napelemes vízcsepp füzérrel pontosan ezt a hatásért érheted el – beköszönt udvarodba az örök tavasz időszaka! Ezért az ötletért a hideg, zimankós őszi és téli napokon majd biztosan hálával tekintesz még vissza!

Ez a különleges, ezerféle színben játszó, gyönyörű vízcsepp világítás a hajnal frissességét hozza el otthonodba évszaktól és időjárástól függetlenül.

A 30 db színes kis LED a vízcseppekben került elhelyezésre, mindez pedig egy 3 méteres füzéren kap helyet. Ha unjuk a szokványos megoldásokat, akkor ez a vidám és különleges dekoráció kertünk éke lehet!

[us_image image=”22499″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”22511″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”20994″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Napelemes LED harangvirág világítás – mesés kék tündöklés a kertedben!

Képzeld el, hogy meseszép, egész évben, minden éjjel kéken ragyogó harangvirágok övezik a házadhoz vezető ösvényt, a teraszodat, vagy épp egy káprázatos virágágyást. Nappal, mintegy észrevétlenül megbújnak a valódi virágok közt, este pedig életre kelnek, és életre keltik kertedet is: felragyognak a harangvirágok! Igazi belső harmónia és nyugodtság, mely elfog minket e párjukat ritkító azúrkék harangvirágokat nézegetve.

A napelemes virágok 85 cm magasak, egy szettben 2 db virág található és egy szálon 3 db bájos virágfej kapott helyet. Intelligens fényérzékelővel lettek ellátva, így nem szükséges kapcsolgatnunk sem: naplementekor automatikusan bekapcsolnak, hajnalban pedig automatikusan fel. Természetesen vízálló minősítéssel rendelkeznek (IP44), így nyugodtan alhatunk még a legnagyobb időjárási viszontagságok közt is – a harangvirágaink egészen biztosan állják a sarat – szó szerint.

[us_image image=”25925″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”25929″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”25926″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Kerti napelemes LED velocipéd kerékpár szélforgó – no ez már igen!

Akár a régi idők szerelmese vagy, aki időről-időre imád a múltba látogatni (még ha csak képletesen is), akár a kerékpározás és a kerékpárok iránt érzel csillapíthatatlan szerelmet, ez a velocipéd kerékpár szélforgó a leghűségesebb társad lehet a kertedben, melyre nem csak a szomszédok, de a vendégeid is áhítoznak majd!

Abszolút különleges, teljesen egyedi! Ez a mesés velocipéd az 1860-as évek hangulatát idézi. A velocipéd első kerekében 4 hideg fehér színű LED kapott helyet. A világítás 130 cm magas, fémből készült, és bronz színben ragyog! Intelligens fényérzékelővel ellátott, így nem kell sem ki, sem pedig bekapcsolnunk. Ahogy a nap alábukik a horizonton, a beépített ledek működésbe lépnek, és fénybe borítják a velocipéd környékét.

Napelemes LED bagoly világítás – bájosság állatbarátoknak!

Ez a végtelenül kedves és bájos kis bagoly az állatbarátok nagy kedvence lehet. Hatalmas szemeivel beragyogja a körülötte található tereket – bizony nem csak a kisgyerekek szívébe lopják be magukat azonnal! Mindkét szemében 1-1 hideg fénnyel világító LED került elhelyezésre. Apró, mérete 11×9 cm, így lényegében bárhol elfér – helyezd, ahova csak szeretnéd! Vízálló minősítése, mint ahogyan azt megszokhattuk, IP44, így valóban bátran helyezhetjük a kert bármely részébe!

Bármelyik napelemes világítás mellett is tesszük le voksunkat, az egyedi kert, egyedi hangulattal garantált!

[us_image image=”25931″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”25932″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”18555″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”25930, 18553, 25920″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük