Kreatív világítás

Különleges kerti világítások a mindennapokra

Némelyik világítás túl extravagáns neked? Olyan kültéri lámpákat keresel, melyek visszafogottan különlegesek, egyediek, de mégsem túl színesek, feltűnőek, vagy állatfigurásak? Mutatjuk kedvenc, kellően különleges kerti világításainkat, melyek páratlan fénnyel ragyogják be a mindennapokat.

Napelemes LED térkő világítás az exkluzív hangulatért

Ezek a talajszintig a földbe süllyeszthető kis lámpák elképesztő hangulatot keltenek életre kertedben. A kis LED-ek térkő-hatású foglalatban lettek elhelyezve, így még egyedibbek. Nem kell félned attól, hogy felborul, rálépsz, vagy hogy a nagytestű kutyus felborítja. Sőt, még az időjárástól sem kell félteni: IP44-es vízálló minősítéssel rendelkeznek. Elhelyezheted például ösvény mentén, így minden este naplementekor meseszép fénybe borul a kaputól a házig vezető út; de körberakhatod vele a teraszt, vagy leszúrhatod a kerítés mellett is.

[us_image image=”25604″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”25602″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”25606″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Napelemes LED kalitka fényfüzér meleg fehér világítással

Különleges és egyedülálló, fehér színű, fém kalitkákból álló dekorációs elem, mely a benne rejlő világító gömbökkel egészen varázslatos atmoszférát kreál. A majdnem 4 méter hosszú fényfüzéren 20 db meleg fehér fényben ragyogó gömb helyezkedik el, egymástól kb 19 cm távolságra, és egy 3 méteres kábel is jár a csomaghoz, így egészen biztosan körbeéri a legtágasabb teraszokat, erkélyeket is. A füzér természetesen vízálló, így egyetlen esős nyári estén sem kell amiatt aggódnunk, hogy vajon baja esik-e meseszép világításunknak.

Napelemes LED Alfie világítás – egyszerű, de nagyszerű

Ez aztán a multifunkcionális világítás! Ezeket a kecses kis LED lámpákat tetszés szerint akaszthatod bárhova, az alján levő talp miatt a földön is elhelyezheted, sőt, tüskéje segítségével a földbe is szúrhatod – használd azt az opciót, amelyikre szükséged van, akkor, amikor szükséged van rá! A bájos kis lámpatestekben hideg fehér fényű LED-ek kaptak helyet. A világítások 40 cm magasak, átmérőjük pedig 9 cm, a napelemes cellák pedig a tetején találhatóak. Elhelyezheted őket lényegében bárhova, mindössze azt tartsd majd szem előtt, hogy nap közben érje elegendő napfény a napelemeket.

[us_image image=”20745″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”20743″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”18673″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Napelemes LED gyémánt világítás

Páratlan, exkluzív légkört hoz el otthonodba ez a gyémánt alakú lámpatesttel rendelkező mesés LED. A napelemek a gyémánt belsejében kaptak helyet, mely a nap folyamán feltöltődik, hogy éjjel töretlen fénnyel ragyoghassa be kertedet! Ha beleszerettél, ne habozz sokáig, ez a földbe szúrható, hideg fénnyel tündöklő gyémánt garantáltan feldobja udvarod bármely szegletét. A gyémánt világítás 34,5 cm magas és 8 cm átmérőjű és IP44 vízállósággal rendelkezik.

Kerti napelemes LED Odis világítás

Mágia és boszorkányság! De legalábbis mágikus kis gömbök, amik misztikus fénnyel töltik meg udvarodat. Ez a napelemes Odis világítás egyedülálló a maga nemében. Minden egyes világításban 25 db hideg fehér LED kapott helyet, mely intelligens fényérzékelővel lett ellátva, így sötétedéskor automatikusan bekapcsol, napfelkeltekor pedig automatikusan ki. Ugye, mennyire egyszerű? Még kapcsolgatni sem kell!

Kerti napelemes LED Ezos világítás

Praktikus, rozsdamentes acélból, üvegből és műanyagból készült, antracit színű, földbe szúrható világítás. Elhelyezhető lényegében bárhol, ahol a talaj nem túl kemény, és elegendő napfényt tudnak a napelemek a nap folyamán magukba szívni. Magassága 38 cm, átmérője pedig 15 cm. A fenti LED-ekhez hasonlóan IP44-es minősítéssel rendelkezik, így kiváló vízállóságot mondhat magáénak. A LED Ezos világítás hű társunk lehet a mindennapokban, ha egy olyan megbízható, kellemesen erős fényű világításra van szükségünk, mely a munkából hazatérve minden nap beragyogja a házhoz vezető utunkat.

[us_image image=”18659″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”21933″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”21928″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”21932, 21927, 18652″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük