Kreatív világítás

TOP 15 napelemes lámpa a kertedbe

Azon gondolkodtál, hogy hogyan tudnád kicsit csökkenteni a villanyszámlád? A kert napelemes lámpákkal történő berendezése egy jó módszerre arra, hogy egy kis pénzt takaríts meg – arról nem is beszélve, hogy ezek az egyedi, különleges fények mennyire varázslatos külsőt kölcsönöznek majd kertednek. Ráadásul nem kell kompromisszumot hoznod sem a fogyasztást, sem a fényerőt, illetve a külsőt illetően sem. Környezetkímélő megoldások, könnyű telepítés és karbantartás. Vízálló termékek, melyek a mozgásérzékelő segítségével tökélyre fejlesztik a környezettudatosság fogalmát.

Nézzük most a TOP 15 napelemes lámpát, mellyel biztosan nem lősz mellé.

1. LED spirál lampion

Ez az egyedi, leginkább méhkasra hasonlító spirál lampion 15 mikroled és a tetején elhelyezkedő napelem segítségével biztosít egyedi hangulatot kertednek. Lényegében bárhova akaszthatod, csak arra figyelj, hogy elegendő napfényt szívhasson magába nap közben, hogy éjjel zavartalanul önthesse fényét szerteszét!

2. LED Bulb függő világítás

Igazán romantikus hangulatot varázsolnak ezek a kis villanykörte BULB füzérek. Használd bátran, ha meghitt pillanatokra vágysz!

3. LED Atusz világítás

Színváltós LED-ek? Igen! Ezek az egyszerű, de nagyszerű földbe szúrható világítások a legvagányabb kertek legüdébb színfoltjaivá válhatnak! Ne félj brillírozni velük, a kívánt hatás biztosan nem marad el!

4. LED színes textil lampion füzér

Bohókás hangulat, jókedv, vidámság – ez a színes lampionfüzér kimondatlanul is csupa derűt és önfeledtséget sugall. Tekerd bárhova, a füzér a legsötétebb sarokból is jópofa, kedélyes kis kuckót csinál.

5. Kerti LED törtüveggömb világítás

Egy kis földöntúli varázsra, mágikus hangulatra vágysz? Csodáld meg ezt az ezer színben játszó törtüveg gömb világítást, mely folyamatosan, megállás nélkül változtatja színét!

[us_image image=”20852″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”21940″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”21922″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

6. LED Ocean tűzgolyó világítás

A tenger, a nyár, esetleg az óceán szerelmese vagy? Akkor ezt a napelemes LED Ocean tűzgolyó világítást neked találták ki! Ez a fényforrás egészen biztos, hogy nem fog szembe jönni veled sehol; párját ritkítja!

7. Lobogást imitáló mozgásérzékelős fali LED

Egyik személyes kedvencünk a régi idők hangulatát idéző, lobogást imitáló fali LED világítás. Már-már látjuk magunk előtti a letűnt idők kastélyainak semmihez nem hasonlítható hangulatát, ahol a félhomályos boltívek alatt loptak tiltott csókot a fiatal szerelmesek – a lobogó fáklya fényénél.

8. LED Odis világítás

Ha igazán egyedi világításra vágysz, akkor lesd meg ezt a LED Odis fényforrást. A hideg fénnyel ragyogó üveggömb 25 LED segítségével ragyog fel minden este.

9. LED Bote világítás

Földbe szúrható talpazatának köszönhetően bárhova elhelyezheted ezt az ezer színben pompázó üveggömböt. A gömb 25 darab színes LED-et tartalmaz, így garantálja a kaleidoszkóp-élményt. Ha nem a színektől és igazi kuriózumra vágysz, amire a szomszéd is felkapja a fejét, akkor ne habozz tovább, ezt neked találták ki!

10. Mikroszálas színes fényhuzal

Ez ám az igazi romantika! Mikroszálas színes fényhuzalok a mesebeli hangulatért! Tekerd bátran a kertedben található vintage kis bringára, vagy világíts ki vele egy gyönyörű virágcsokrot – lényegében bárhova tündérmesét varázsol pillanatok alatt.

[us_image image=”23741″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”21933″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”21935″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

11. Napelemes LED fényfüzér

Esküvőre készülsz, szülinapra, vagy esetleg egy nagyobb családi összejövetelre vagytok hivatalosak? Láttad már ezeket a LED fényfüzéreket? Igazi nyári hangulatot teremtenek a leghűvösebb időben is!

12. LED Flate fali világítás

Ultramodern ház, minimalista megoldások? Ne is keress tovább, ez a futurisztikus Flate LED lesz a tökéletes választás! Rögzítsd a ház falára, vagy a garázs fölé, és hagyd, hogy beragyogja mesés otthonodat!

13. LED cseresznyefavirág fényfüzér

Imádod Japánt és a cseresznyefavirág egzotikus hangulatát? És a LED cseresznyefavirág fényfüzért láttad már? Elérhető lila és rózsaszínben is!

14. LED Éden világítás

Egyszerű, de nagyszerű földbe szúrható kis bájosságok, melyek mozgásérzékelőkkel lettek felszerelve, így sötétedéskor automatikusan ki- és bekapcsolnak.

15. Kerti napelemes LED Tiffany lámpa

És végül, de nem utolsósorban a szezon sztárja, az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő világítás: a napelemes Tiffany lámpa! Csodáld meg meseszép mintáit itt. Ugye, mennyire gyönyörű?

[us_image image=”8222″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”22281″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”10947″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”23189, 10942, 21934″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük