Őszi dekoráció, Világítás trend

A legtrendibb őszi dekorációk a kertbe és a lakásba

Már augusztusban azt vártad, hogy beköszöntsön az ősz mesés színeivel, és elővehesd végre a meleg pulcsijaidat? Ha odavagy ezért az évszakért, akkor fontos, hogy otthonodban is őszies hangulatot teremts kültéri és beltéri dekorációkkal. Megmutatjuk mik most a legtrendibb választások, amik biztosan téged is inspirálnak majd!

Minden ami bársony

Az idei ősz nagy trendje a bársony: legyen szó akár divatról, lakberendezésről, vagy épp dísztökökről. Igen, jól olvastad, dísztökökről! 🙂 Hódítanak ugyanis a bársonyból készült műtökök, amik igazán hangulatos dekoráció lesznek otthonodnak. Jól mutatnak a lakásban, de akár a terasz esőbiztos részeit is díszítheted velük. Nagy előnyünk, hogy rengeteg színben és méretben kaphatóak, így egészen különleges kompozíciókat készíthetsz belőlük. Csak egy a fontos: ne elégedj meg eggyel! Nem csoda ugyanis, hogy a legtöbb helyen csomagban árulják ezeket az bársony tököket, hiszen akkor mutatnak a legjobban, hogyha több darabot elhelyezel egymás mellé.

Hangulatvilágítás mindenhol

Idén ősszel nem csak a dekorációk, de a világítások is hódítanak. Azon belül is főleg a meleg színek és a barátságos fények, amik igazán csodás hangulatot keltenek. Így könnyebb lesz elviselni azt is, hogy egyre korábban sötétedik, hiszen a kertre kinézve még az esti órákban is vidám fények pislákolnak majd.

A hangsúly – mint minden őszi dekorációnál – itt is a természetességen van. Nem csoda, hogy ennyien választanak világító esőcseppeket, vagy cseresznyevirág fényfüzért. Meleg fehér fényükkel természetes, de mégis ragyogó hatást adnak a kertnek.

Az őszi lakásdekorációnak is népszerű kellékei a fényfüzérek, de itt még több hangsúlyt kapnak a gyertyák és a világító dísztárgyak. Egy világító üvegtök például káprázatos őszi hangulatot varázsol. De nem nyúlhatunk mellé azzal sem, hogyha meghitt fényeket varászolunk LED-es gyertyák és mécsesek pislákoló tömegeivel.

Manók és termések

Amint elkezdnek sárgulni a levelek mindenki örömmel várja, hogy megjelenjenek a gesztenyék, makkok és egyéb szeretett őszi termések. Örök klasszikusnak számítanak a dekorálásnál is, így érdemes beszerezned minél több őszi termést és növényt is. Idén egy egészen új formában is díszíthetik a lakásod, hiszen egyre több édes őszi manó figura is megjelenik, amikkel dekorálhatsz. A mi kedvenceink a termés manók, azaz a makk sapkás, vagy toboz kalapos kis figurák.

Dísztök, avagy a klasszikus

Természetesen idén is hódít mindenki kedvenc, klasszikus őszi dekorációja a dísztök. Mi azt szeretjük bennük, hogy a lakást és a kertet, vagy erkélyt is gyönyörűen fel lehet díszíteni velük. Akár valódi tököt választunk, akár egy kerámia, vagy egyéb anyagból készül műtökre esik a választásunk, a hatás nem marad el. Elég lesz rájuk nézni és azonnal kellmes őszi melegség önti el a szívünket – na és szeretteink, illetve vendégeink szívét is. Szóval pár dísztökkel biztosan nem fogsz mellé lőni!

Reméljük, hogy sikerült pár ötletet adnunk álmaid őszi dekorációjának elkészítéséhez! További inspirációért nézd meg az őszi kínálatunkat ide kattintva!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük