Tündérkert

Az idei legmenőbb tündérkert dekor kellék

A tündérkertet, avagy minikertet azt hiszem senkinek sem kell bemutatnom.
Ezek a cuki mini kertecskék olyan kreatív dekorációs megoldások, amiben szárnyalhat a képzeletünk, megcsillogtathatjuk nemcsak a fantáziánkat, de a kézügyességünket is.
Mint minden dekorációnak, ennek is vannak meg-megújuló trendjei, illetve olyan dekor kellékek, melyek újdonságként egy kis frissességet, extra ragyogást csempésznek a remekműbe.
A dekor kellék, ami idén viszi a pálmát, az szó szerint is ragyogást csempész tündérkertünkbe, ugyanis ez nem más, mint a mikroszálas fényhuzal világítás!

Mi is ez a mikroszálas fényhuzal és miért olyan szenzációs?
Ez nem más, mint egy speciális fényfüzér, ami attól különleges, hogy a LED-ek egy vékony rézdróton helyezkednek el. Mire is jó ez? Hát arra, hogy a vékony réz drót nemcsak, hogy remekül hajlítható és tartja a formáját, de ráadásul szinte láthatatlan. Így nem kell tündérkert dekorációnkat elrontanunk vastag vezetékekkel, amik megtörnék a varázst.
Plusz ezen a rézdróton mikroledek helyezkednek el, amik kisebbek, ám fényesebbek egy normál méretű lednél, így amikor világít olyan, mintha milliónyi kis fényes csillag lebegne a levegőben mindenféle vezeték nélkül.
Elérhető meleg fehér, hideg fehér és színes verzióban is, így mindenki kedvére választhat, éppen milyen hangulatot kölcsönözne tündérkertjének.
A meleg fehér fényhuzal sárgás-aranyba vonja a környezetet és szép harmónikus légkört teremt. A hideg fehérnek kékes-jeges csillogása van, így például egy téli jelenethez is pazar. A színes verzió pedig szinte minden hangulathoz és stílushoz passzol. Érdemes próbálgatni, nekünk melyik dekor kellék válik be leginkább.

Hogyan is díszítsük vele tündérkertünket a gyakorlatban? A válasz nagyon egyszerű. Vezessük végig a fényhuzalt a tündérkert-tál szélén (ugye milyen szuper, hogy formatartó?), vagy keresztül-kasul a mesevilág egész területén. Ha tündérkertünk ablakos manólakot, vagy gombaházat is tartalmaz, akkor még varázslatosabb lesz az eredmény, ha a fényhuzalt bevezetjük a házikó belsejébe, ahonnan a kiragyogó fény élettel tölti meg a házikót.
Egy dolgot biztosra vehetsz, mindenki a csodájára jár majd!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.