Tündérkert

Ezek a 2022-es év legcukibb tündérkert termékei

A tündérkertek, avagy minikertek a végtelen kreativitásunk kiélésének színterei, hiszen bármit és bárhogyan elhelyezhetünk benne, ami nekünk tetszik.
Minden évben vannak azonban olyan „trendek” a tündérkert termékek terén, melyik picit felpezsdítik a kínálatot, és ez idén sincsen másképp. Ebből hoztunk most nektek néhány gyönyörűséget!

 

Kerti dekorációs Pán Péter és Csingiling

Ez a páros nagy kedvencünk idén, ami nem is csoda, mert nagyon cukik! 10 cm-esek, kézzel festett műanyagból készültek. Bármelyik tündérkert méltó díszei lesznek, sőt, ha van kedvetek, próbáljátok ki, hogy az igazi kertbe teszitek, akár bokor tövébe vagy fák ágára. Egy végtelenül jópofa kis ötlet, aki felfedezi őket, biztosan nem hagyja majd szó nélkül.

Tündérkert mini flamingó

A flamingók mindig, mindenhol és minden formában imádnivalóak, nem igaz? Nincs ez másként, ha tündérkert termékekről beszélünk, hiszen mókás, üde kis színfoltok ők, amik feldobják a miniatűr világunkat. Rózsaszín és lila színben elérhetőek, pazarul mutatnak a tündérkert tó partján, vagy akár az általunk üvegzúzalékból készített kis patak mellett is.

Tündérkert fa hatású libikóka

Ez az újdonságunk annyira cuki, hogy egyszerűen nem lehet elmenni mellette szó nélkül. Mindenki vissza tud emlékezni a libikókára a játszótéren, ami annyi boldog, vidám pillanatot okozott nekünk gyermekkorunkban. Ettől az emléktől fogadjunk, hogy neked is rögtön mosolyra húzódik a szád. Ezt a kellemes érzést érezheted, amikor Tündérkertedben újra és újra megpillantod ezt a bájos libikókát. Megszólalásig fa kinézetét kapta, pedig időjárásállóbb megoldás (műgyanta) az anyaga. A két ülés egy-egy mesés kis virág, melyek olyan szépek, hogy kedvünk lenne tündérré változni és kipróbálni.

Tündérkert motor

Ez a Tündérkert termék az egyik legvagányabb, legegyedibb idei újdonság. Hiszen ki mondta, hogy a tündérek nem lehetnek vad motorosok, vagy éppen hobbi szerelők? Naugye!
Ez a cuki motor 5,8 cm és műanyagból készült. Minden környezetből biztosan ki fog tűnni, így népszerűsége borítékolható. Elérhető kék és piros színben, gondolva a tündérfiúkra és tündérlányokra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.