Tündérkert

Kinek ajánljuk a tündérkert dekoráció készítést?

Mindenekelőtt gyorsan tisztázzuk is le, mi is az a tündérkert, avagy miniatűr kert!?
Ahogy a neve is kiválóan mutatja, egy kert a tündérek számára. Na, de a viccet félre téve, ennél azért jóval több! Olyan, miniatűr kertek tartoznak ide, melyek egy igazi kert mini másaiként készülnek, minden elemet tartalmaznak, melyet egy igazi kert (fű, fa, tó, patak, házikó vagy kerti szék), de ezen felül még állatkákkal és fantázialényekkel is benépesíthetjük. Legyenek ezek tündérek, koboldok, unikornisok, mind helyet kaphatnak ebben az általunk megálmodott mesevilágban.

Na, de kinek is ajánljuk a tündérkert dekoráció készítést? Nagyon könnyű válasznak tűnik, hogy mindenkinek és bárkinek, pedig ez az igazság! Hoztunk nektek néhány példát erre;

 1. Szülő-gyermek program
  A gyerekeket kicsit mindig nehéz feladat úgy lefoglalni, hogy az tartalmas, hasznos időtöltés legyen, ráadásul ti szülők se maradjatok ki belőle. A tündérkert dekoráció készítés ötvözi a családi programot és a kreatív szórakozást, ahol mindkét korosztály (a gyermekek és felnőttek egyaránt) megtalálja a szórakozását. Legyen a vasárnap délelőtt a teraszon eltöltött kreatív programé! A végeredményre évekig mosolyogva néztek majd és felidézhetitek ezt a klassz közös emléket.

 2. Barátnős/csajos program
  Szeretnétek egy vidám, csacsogós-nevetgélős délelőttöt a legjobb barátnőddel? Hűts be egy jó nagy kancsó limonádét, a hajatokat csavarjátok otthoni kontyba és indulhat a buli. Hidd el, feledhetetlen program lesz.

 3. Romantikus program
  Új a kapcsolat, vagy netán még csak randizgattok? Szeretnétek jobban megismerni egymást, de úgy, hogy ne tűnjön az egész egy állásinterjúnak? Pazar megoldás, ha együtt készítetek egy ilyen dekorációt. Kipróbálhatjátok, milyen csapatot alkottok és közben játszva ismerkedhettek is.

 4. Kreatív énidő
  A gyerekek a nagyinál töltik a hétvégét, a párod pedig elment pecázni? Ragyogó jó az idő és szívesen csinálnál valami kreatív dekorációt, aminek majd a többiek is örülnek? Tökéletes énidős program egy bájos tündérkert elkészítése.

Amint látjátok, tényleg senki sem marad ki ebből, aki egy pici kedvet és kreativitást érez a tündérkert dekoráció készítéshez. Hiszen ki mondta, hogy felnőttként nem lehet saját mesevilágunk, nem igaz!?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.