Világítás trend

2018-ban ezek a napelemes világítások hódítanak!

2018-ban ezek a napelemes világítások hódítanak!

Végre beköszöntött a tavasz. A virágok és fák kezdenek kivirulni, a nap előbújik rejtekéből, napsugarak simogatják a kert minden porcikáját. Eljött az idő, hogy kicsit rendbe szedjük a kertünk! Az első fűnyírás, gyomlálás, kertfelásás időszaka most kezdődik. Már biztos mindenki kitalálta hogy milyen zöldségeket fog ültetni a veteményesbe és az idei virághagymák már haptákban állnak a beültetéshez.

Jobbnál jobb ötletek jutnak az eszünkbe, hogy hogyan csinosíthatnánk ki a kertünket. És bizony innen a kerti napelemes világítások sem maradhatnak ki. Elbűvölő lámpasor a veteményesbe rejtve, Tiffany világítások a virágoskert mellett, vagy éppen csinos kis mozgásérzékelős lámpák a járda körül. Összegyűjtött neked az idei év legnagyobb slágereit! Ezek közül a napelemes kerti világítások közül mazsolázz ha elbűvölő kertet szeretnél idén!

1. Kerti napelemes Tiffany lámpa

Idén a Tiffany világítása legnagyobb kedvenc. Gyönyörű festet üvegcséjének senki sem tud ellenállni. Közel 1 méteres szára királynőként emelkedik ki a földből. Ezen foglal helyet az egyedi festett üveglámpa. Különlegessége, hogy a lámpát egy kampóra kell ráhelyezni, így a nyári fuvallatok szabadon mozgathatják azt. A hosszú kampós végnek köszönhetően pedig még egy erős szél sem tud túljárna az eszén! Elbűvölő látvány amikor a kora esti órákban felvillannak a Tiffany lámpák miközben a szél aranyosan játszadozik a lámpatesttel.

 

2. Kerti napelemes mozaik világítás

A lámpatestet kézzel kirakott színes mozaikdarabkák veszik körül. Sárga, kék és lila árnyalatú mozaiklámpák közül lehet választani. A legjobb ha minden színből helyezünk a kertünkbe, hiszen a változatos színvilág hozzájárulnak kertünk sokszínűségéhez. A világítás belsejébe egy hideg fehér színű LED van elrejtve, ami esténként bekapcsol. A hideg fehér szín gyönyörűen átvilágít a színes mozaik darabkákon, így kívülről meseszép színáradatot teremt.

3. Kerti napelemes tulipán világítás

Végre egy csokor virág ami sosem hervad el! Ez a napelemes tulipán lámpa szett 4 színben varázsol el bennünket. Kék, rózsaszín, citromsárga és narancssárga színek közül válogathatunk. A legszebb virágoskertek is csak napközben tündökölnek. Gondolj bele, hogy ezentúl sötétedés után is élvezheted ezeket a ragyogó tulipánvilágításokat! Milyen jó érzés amikor este a kertben sétálva nem a sötétség fogad, hanem gyönyörű szép színes virágáradat.

4. Kerti napelemes esőcsepp és vízcsepp fényfüzér

Ezeket a 2 méter hosszú fényfüzéreket a kert bármely pontjára elhelyezheted, hiszen a napelemnek köszönhetően nem vagy konnektorhoz kötve! Gyönyörűen mutat a bokrokon, fákon, kerítésen vagy a korláton is. Dobd fel vele a kerted azon pontjait, ahova nem tudsz virágot ültetni! A színes esőcsepp és vízcsepp alak nem csak közelről de messziről is kitűnik!

5.  Kerti napelemes acél lámpa

Sokan imádják a bejárót, a járda mentét, a veteményesbe vezető utat kivilágítani apró kis világításokkal. Mi is közéjük tartozunk! Ezek az apró acél lámpák olyanok mintha a vörös szőnyegen lépkednél. A lábad előtt hevernek, gyönyörűek és ellenállhatatlan vágyat érzel hogy végigsétálj közöttük. Rakd végig ezekkel a kis édes lámpákkal a kerted legkedveltebb útvonalait!

6. Kerti napelemes mozgásérzékelős világítás

Ezek a mozgásérzékelős világítások bástyaként állnak a kertedben. Napközben feltöltődnek, majd este hangulatos, 10 Lumen erősséggel világítanak. Ha elhaladsz mellettük akkor a mozgásérzékelő bekapcsol még 240 Lumen világítást, így az egész járdát bevilágítja. Nem kell többé a kinti villanyt kapcsolgatnod ha ki kell valamiért menned a kertbe. Ez a mozgásérzékelős világítás egész este bájos hangulatot varázsol a kertedbe, elhaladva mellette pedig biztos nincs szükséged többé zseblámpára!

author-avatar

About Leden Világításod

Szia! Ez a Ledenvilagitasod csapat teszt fiókja. Ezzel a fiókkal szoktunk rendeléseket leadni, hogy teszteljük, hogy minden rendben megy e az oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük