Világítás trend

3 + 1 kedvenc esküvői világításunk 2019-re

Te is varázslatos esküvőről álmodozol romantikus fényekkel és a szőke/barna/kreol herceggel fehér lovon? Hófehér tündöklés egy kellemes nyári estén, ahol minden kiegészítő és dekor a helyén, a mesébe illő fények pedig beragyogják az ifjú pár arcát?

Ha az esküvő tervezése kerül szóba, az esküvői világítás kétségtelenül az egyik leginkább alulértékelt dekorációs elem. Pedig mennyi minden múlik a tökéletes fényeken! Meghatározza az esküvőd alapvető hangulatát, és lehetővé teszi, hogy az az összkép jöjjön létre, amit hónapokig terveztél, amiről éveken át álmodtál. Ha pedig hibátlan és egyedi fényképeket szeretnél a nagy napról, akkor a halovány, gyenge és rossz minőségű fények nagyban megnehezítik a fotós dolgát. Úgyhogy nézzünk most fényeket, melyek beragyogják a nagy napodat. Íme, 5 kedvenc esküvői világításunk 2019-re.

[us_image image=”23785″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”23786″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”23784″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
  1. A menthetetlen romantikus

Kecsesen a fáról aláhulló kültéri fényfüzérek, felettetek a csillagos ég, előttetek pedig az egész élet? Ha te is menthetetlen romantikus vagy, akkor az oltár/anyakönyvvezető mögötti hatalmas fáról alácsöngő világítás akár a te nagy napodat is beragyoghatja. Időtálló, klasszikus, gyönyörű.

  1. Vonulj, mint egy díva

Nem vagy lámpalázas? Szeretsz vonulni, sőt, kimondottan élvezed? Ezen a hangulatos világítással teli folyóson a szeretteid, barátaid, közeli ismerőseid mellett vonulhatsz végig jövendőbeliddel, miközben a csodás fényfüggönyöktől te is ragyogsz, mint egy díva.

  1. A letisztult elegancia

Tündérmese. Neked is ez jut az eszedbe amikor az esküvődet tervezgeted? Nekünk is. Habos-babos ruha ide-vagy oda, egy fényháló világítás szinte minden esküvő ideális kelléke lehet. Kifinomultság, letisztultság, elegancia.

+ 1. A hippi elegancia

Őt pedig csak azért, mert egyszerűen imádjuk. Kinek jön meg a hangulata egy kis kora nyár esti, füves-lugas réten/mezőn tartott hangulatos hippi esküvőhöz?

+ 1 tipp a DIY szellemében: Ha az esküvőd világítását a DIY szellemében magad tervezed és szerzed be, érdemes nagy tételben vásárolnod a gyertyákat és a különböző fényeket. Így ezeket újrahasznosíthatod majd az esküvőd után otthonodban, de akár az esküvő előtti eseményeken felhasználhatod őket, mint például a próbavacsora, vagy a leánybúcsú.

[us_image image=”22399″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”15828″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”14645″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”15829, 10576, 12451″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük