Világítás trend

5 kedvenc esküvői világításunk 2019-re

Már megvan az álomruha, a tökéletes helyszín, kiválasztottad az ünnepi menüt, de úgy érzed, hogy valami még hiányzik? Úgy bizony, az esküvői világítás még hátra van! Legyen szó beltéri vagy kültéri esküvőről, néhány lámpa csodákra képes, ha a meghitt hangulat megteremtéséről van szó. Hoztunk neked most 5 olyan darabot, melyekkel igazi tündérmesébe illő dekorációt varázsolhatsz!

1. Napelemes fényfüzér

Ha kültéren kerül megrendezésre a lagzi, akkor a világító fényfüzéreket jó, ha azonnal felveszed a beszerzendő dolgok listájára. Amellett, hogy bárhova egyszerűen felszerelhetőek, hangulatos fénybe vonják az egész helyszínt. Díszítheted vele a teraszt, a kerti bútorokat, a kerítést, de még a fákat is! Felhasználási módjainak csak a képzeleted szab határt!

2. Kerti napelemes LED Rattan világítás

A kültéri világításnál maradva, gyakran a fényfüzér nem bizonyul elegendő fényforrásnak. Ha ti sem szeretnétek a sötétben kuksolni, viszont szeretnéd, ha az esküvői világítás tükrözné kifinomult, elegáns stílusotokat, akkor jó választás lehet a földbe szúrható Rattan világítás. Ha végig lépkedtek a kivilágított úton pároddal, garantáltan királyi párnak fogjátok érezni magatokat!

[us_image image=”18104″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”18105″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”20182″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

3. Lampion mécsestartóval

A romantikus esküvőkről a klasszikus lampionok sem maradhatnak le. Ha színes, mécsestartóval rendelkező változatot választasz, akkor sötétedéskor ámulatba ejtheted vendégseregedet a színes  fények játékával. Bárhova helyezheted, az akasztós verziókkal díszbe öltöztetheted a kerti növényeket, de akár a kerti asztalokon is megállja a helyét.

4. Elemes világító teamécses

Ha áttérünk a beltéri világításra, akkor az első dolog, ami beugrik az esküvői világítás kapcsán, biztos, hogy a mécsesek. Nem is hibáztathatunk érte, hiszen ezekről mindenkinek az ünnep jut eszébe, és mi lenne nagyobb ünnep, mint egy esküvő? Teamécses+virágok+egyéb mutatós asztali dekoráció=tökéletes kombináció!

5. Elemes mikroszálas csillag füzér

Báj, elegancia, romantika- ez jellemzi ezt a szemrevaló, világítós kis díszt, mely könnyen az ünnepi asztal ékévé válhat. A tökéletes esküvői világítás egyik meghatározó eleme, érdemes beszerezni!

[us_image image=”13673″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”12521″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”8227″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”6998, 12489, 13659″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük