Világítás trend

5 mágikus mód a fényfüzérek elhelyezésére a kertedben!

A jól megválasztott világítás nem csak praktikus, de egyedi hangulatot is ad a kertednek, udvarodnak.

Ha még csak ismerkedsz a LED-ek világával, és most vágsz bele a kert kivilágításába, akkor egy jó tanács: kezdd az egészet az alapoktól. Sétálj ki a kertedbe egy kora esti, már kellően sötét órában, és nézz jól körül. Gondold át, hogy hol és milyen jellegű világításra lesz szükséged. Melyik részeken lesz praktikus okokból kifolyólag szükség fényre? Kerti kapu? Ösvény a házhoz? Bejárati ajtó? Garázsbejárat?  Használnád a teraszt, vagy az erkélyt a kinti vacsorákhoz, baráti összejövetelekhez? Akkor ott is jól jönne egy kis fény, ugye?

A praktikus okokon kívül érdemes átgondolni azt is, hogy mely részeit szeretnéd kiemelni a kertednek, melyekre vagy a legbüszkébb, melyek azok, melyeket este, a sötétben, az ablakon kitekintve, vagy esetleg utcáról bekukucsálva is látni vagy láttatni szeretnél?

Ha fényekről van szó, akkor rengetegféle stílus közül választhatsz, mi most mai cikkünkkel a letisztult, romantikus elegancia hívőinek kedvezünk.

Íme, 5 mágikus mód a kerti LED fényfüzérek elhelyezésére az udvarban!

[us_image image=”18104″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”18103″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”18102″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Borítsd fénybe a napernyődet!

Nappal hűsítő árnyékot ad, éjjel pedig varázslatos fényével beragyogja a környezetét. Tekerj a napernyődre például egy ilyen egyszerű, de nagyszerű napelemes, színes LED fényfüzért a bohókás hangulatért! Vezesd fel egészen az asztaltól, a napernyő rúdján körbetekerve, fel, a napernyő szélén körbefuttatva. Meglásd, a könnyed, vidám légkör garantált lesz!

Hadd ragyogjon az a kerítés!

Szeretnéd, hogy házad már messziről kitűnjön a többi közül? Hogy a sötét éjszakában hazafelé tartva már méterekről tündököljön kerítésetek? Használd bátran például ezeket a klasszikus, hideg fényű LED fényfüzéreket a kerítésed kiemelésére. A hagyományos rácsos, hálós kerítésekbe egyszerűen fűzd a rácsok közé, vagy csavard az oszlopokra! Ha modernebb kerítés veszi körbe a házadat, akkor egészen egyszerűen lógasd le a kerítés falán a vezetékeket. Azon túl, hogy dekoratív és impozáns, biztonsági szempontból sem elhanyagolható: az ártó szándékkal érkezők sokkal kisebb eséllyel csapnak le egy gyönyörűen kivilágított kertre, mint egy elhagyatott, sötéten álló házra.

[us_image image=”20653″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”18095″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”12539″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Látványos és ragyogó bokrok a kertimádóknak!

Imádod a növényeket, bokrokat? Mindened a kerted rendezgetése és a növényeid ápolása? Vagy szimplán csak szereted a letisztult, romantikus dekorációt? Akkor ezt a gyönyörű, egzotikus kis cseresznyefa virág fényfüzért neked találták ki! Tekerd a füzért a bokor köré, rejtsd el a kis virágokat a bokorban, és nem mindennapi látványban lehet részed nap mint nap, ahogy sötétedés után kisétálsz a kertedbe! Lélegzetelállító látvány, ahogy a bokor diszkrét rózsaszín kis virágokkal tarkítva ragyogja be az éjszakákat! Ülj ki mellé egy pohár roséval és egészségedre!

Amikor még a víz is ragyog!

Kerted büszkesége a szökőkút? Pazar medencéd van? Szíved csücske a barátságos kis kerti ? Bármelyiket is szeretnéd ékesíteni, remek módszer rá, ha egy vízálló tanúsítvánnyal is rendelkező fényfüzérrel dekoráld, így biztos lehetsz benne, hogy szépségük mellett még éjszaka sem mehet el senki szó nélkül!

A baráti összejövetelek központja: azok a meseszép lugasok!

A nyár egyet jelent a kora esti grillezésekkel, az éjszakába nyúló beszélgetésekkel és a nagy, baráti összejövetelekkel. Nincs is annál hangulatosabb, mint amikor egy ízléses, szemkápráztató, fényfüzérekkel dekorált lugasban vagy kerti pavilonban történik mindez! Használd bátran ezt az elegáns dekorációt, bármit könnyedén feldíszíthetsz vele!

[us_image image=”7129″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”18140″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”22397″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”12278, 20755, 18106″ columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük