Világítás trend

7 ok, ami miatt megéri kerti lámpát tenni a kertbe

Most gondolkodsz a kerti lámpák beszerzésén? Még bizonytalan vagy, nem tudod, hogy biztosan szükséged van-e rájuk? Akkor ez a cikk neked készült. Íme, 7 ok, ami miatt biztosan megéri kerti lámpát vásárolni kertbe.

1. Az udvar is otthonunk részévé válik

Amikor kertünket gondozzuk, füvesítjük, virágokat, bokrokat ültetünk, fákat metszünk, kerti padokat, asztalokat, grillező sarkot rendezünk be, lényegében otthonunk meghosszabbítását alakítjuk ki. Egy esztétikus világítással kiemelhetjük udvarunk azon részeit, amelyekre a tekintetet fókuszálni szeretnénk, ezáltal gyakorlatilag nagyobbá válik lakrészünk, életterünk is.

2. Megkoronázza a végeredményt

Rengeteg időt és energiát tettél bele kerted ápolásába, tervezésébe? Gyönyörű a végeredmény? Akkor miért fosztanád meg magad és másokat is attól, hogy sötétedés után is csodálhassátok? Egy-egy jól elhelyezett kerti lámpával szemet gyönyörködtető összképet kaphatunk, mindezt úgy, hogy sem túl nagy erőfeszítésbe sem kerül, és hatalmas anyagi beruházásra sincs szükség. A mai LED-es lámpák telepítése rendkívül egyszerű, így azon sem kell törnünk a fejünket, hogy kinek a segítségét kérjük az installáláshoz.

[us_image image=”26637″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”26639″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”26627″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

3. A jó világítás jókedvre derít

Egy jól elhelyezett világítás nem csak káprázatos látványt elevenít meg, de javíthat hangulatunkon is. Otthonunk bármely pontját, bármely kis szegletét bájos, kedves kis sarokká avanzsálja, ahová élvezettel térünk meg, legyen szó bár egy romantikus vacsoráról, egy kisebb családi találkozóról vagy egy nagyobb baráti összejövetelről.

4. Nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat

A sötétedéskor automatikusan be-, napfelkeltekor pedig automatikusan kikapcsoló világítások, illetve a mozgásérzékelővel felszerelt fények, reflektorok klasszisokkal biztonságosabbá teszik otthonunkat, hiszen a betörők kedvelt célpontjai a sötét, elhagyatottnak tűnő udvar és házak. Ezen felül persze az sem elhanyagolható szempont, hogy a zeg-zugos, világítás nélküli kert számos baleseti lehetőséget rejt magában nem csak az idősebb barátaink, vendégeink számára, de a gyerekek, fiatalabb korosztály számára is. Egy váratlan lépcső vagy egy hirtelen, éles forduló, esetleg kivilágítatlan dekorációs elemek, szobrok, medence hatalmas veszélyforrás lehetnek még a leglendületesebb barátainknak is – a megfelelő világítással azonban már ezektől a potenciális veszélyektől sem kell már tartanunk.

[us_image image=”25913″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”11288″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”11279″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

5. Kiélhetjük kreatív hajlamainkat

Ha a hétköznapokban nem sok időnk és energiánk akad kreatív hajlamainkat kiélni, akkor a kert megtervezése, gondozása, a kerti lámpák kiválasztása, beszerzése és elhelyezése ideális tevékenység lehet ennek megélésére. Ebben az esetben ne sajnáljuk az időt az ezer meg ezer különböző stílusú világítás végigböngészésére, cikkek, blogok olvasására, hiszen mindből tanulhatunk, és a végén megalkothatjuk a tökéletes kertet tökéletes fényekkel, melyek minden szomszédot ámulatba ejtenek!

6. Az év minden napján tündökölni fog kertje

Korán sötétedik? Borongós tél van, és csak bentről figyelünk kifelé? A kerti lámpásokkal felszerelt kertek nem csak nyáron ragyognak – sőt! Minden évszaknak, minden hónapnak megvan a maga szépsége, melyeket így, a megfelelő világításokkal egész évben meg is csodálhatunk! Éledező tavasz, rügyező fák; virágzó növények és rekkenő hőség, hulló falevelek és hosszabb éjszakák, havon megcsillanó napfény és sötét délutánok – a kellő fényekkel mindennek megvan a páratlan, egyedülálló varázsa!

7. Megújul az udvar

Régóta ugyanott laksz? Imádod a kertedet, de lassan valami újra vágysz? Nincs egyszerűbb és költséghatékonyabb módja az udvar felfrissítésének, mint pár, stílusában passzoló, ám mégis új kerti lámpa beszerzése. Nem igényel különösebb tervezést, ellenben teljesen új, merőben más összképet kaphatunk pár jól elhelyezett fényforrással, mint amit előtte megszokhattunk. Próbáld ki, a várt hatás biztosan nem marad el!

[us_image image=”25607″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”20976″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”23736″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”21934, 23258, 12451″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük