Világítás trend

A borosüveg dugó világítások titka

Ha te is a varázslatos fények szerelmese vagy, akkor a borosüveg dugó világításainkat imádni fogod! Van egy nagyon csinos, szép, díszes üveged? Esetleg egy olyan boros- vagy pezsgős üveged, amiről egy romantikus vacsora emléke jut eszedbe, ezért legszívesebben sohasem dobnád ki? Ne is tedd! Készíts inkább belőle egy bámulatos világítást!

Keltsd új életre a színpompás üvegeket!

A borosüveg dugó világításainkban az az igazán varázslatos, hogy segítségével új életre tudjuk kelteni régi, már nem használt üvegeinket és palackjainkat. Legyen akár egy régi, díszes címkével ellátott borosüveg, egy egyszerűbb sörös vagy tejes palack, befőttesüveg, színes, vagy áttetsző – a borosüveg dugó világításoknak hála otthonos egyik gyönyörű díszeként kelhetnek új életre.

Milyen üvegeket válassz a világításodhoz?

Ha a képek láttán neked is azonnal elkezdtek pörögni a lehetőségek a fejedben, hogy mégis milyen üvegeket álmodnál újjá a borosüveg dugó világításunkkal, akkor a legjobb helyen jársz!

A nevéből is kiindulva a legoptimálisabb választások a borosüvegek, hiszen ezeknek a világításoknak a felső részük teljesen olyan, mint egy borosüveg dugó. Ezáltal, miután szépen elrendezgetted a LED fényeket tartalmazó fém huzalt az üvegekben, már be is dugaszolhatod a nyakukat.

Viszont nem csak borosüvegeket érdemes választanod! Akár színes, akár áttetsző, címkés vagy címke nélküli is legyen az az üveg, ami megihletett, használd bátran! Az sem gond ugyanis, hogy a dugó résszel nem zárod le a palackokat, hanem egyszerűen azt is elhelyezed az üvegekben.

Háromféle varázslatos színben ragyognak

Van egy nagyon jó hírünk! Borosüveg dugó világításainkat háromféle LED izzókkal kérheted: aranyló meleg fehér, ezüstösen csillogó hideg fehér és vidám színes fénnyel.

Így karácsonyra, egy romantikus estéhez, de akár a szilveszteri bulihoz is kiválaszthatod azt a színt, ami a legjobban illik majd a hangulathoz.

Hogyan készítsd el saját üveg világításod?

Te is ámulva nézegetted a fenti képeket, igaz? Nyugi, ezeknek az álomszép üveg világításoknak az elkészítése hihetetlenül egyszerű!

Első lépésként válaszd ki az üveget vagy üvegeket, amiket új életre szeretnél kelteni gyönyörű világításként. Tisztítsd meg őket jó alaposan, ha szükséges, távolítsd el a címkéket is. Fontos, hogy jól szárítsd is meg őket.

Ezután vedd elő a gyönyörű borosüveg dugó világításaid és válaszd ki az üveghez – és az alkalomhoz – leginkább illő színt (aranyló fehér, hideg fehér vagy színes).

A feltekert drótot, amin a LED fények ülnek óvatosan tekerd ki és dugd bele az egészet az üvegbe úgy, hogy lehetőleg a palackod belsejében mindenhova jusson világítás.

A végén, ha a megfelelő méretű az üveged nyaka, akkor dugd be a borosüveg dugó világításod végével és a tetején lévő gomb segítségével már be is kapcsolhatod és élvezheted a gyönyörű világításod.

Van egy plusz tippünk még neked: nyugodtad díszítsd még picit tovább az üveget! Használj hozzá természetes madzagot, vagy fess rá valamit. A lényeg, hogy nyugodtan engedd el a fantáziád! Mi biztosak vagyunk benne, hogy a végeredmény bámulatos lesz!

Hová helyezd az otthonodban?

Gyakorlatilag bárhová, hiszen annyira gyönyörűek! A borosüveg dugó világítások varázslatosan mutatnak a polcokon, asztalon, ablakban, kandalló párkányán, borosüvegtartókban, irodádban, fedett teraszon, sőt, akár a fürdőszobába is teheted őket, hogy sejtelmes fénye legyen a relaxáló fürdőzésednek.

Már el is képzelted, hol lesz a helyük, igaz?

Ha már meg is van, hogy milyen üvegeket szeretnél így átalakítani, sőt, akár már a helyüket is kifundáltad, akkor ne is habozz tovább! Gyorsan szerezd be őket a webáruházunkban és mi ígérjük, a lehető leghamarabb el is küldjük neked őket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük