Kreatív világítás, Világítás trend

A kerti állólámpák nyomában

Kertünk az a hely, ahol a jó idő beköszöntével egyre több időt töltünk, legyen az egy lusta délutáni olvasgatás, közös játék a gyerekekkel, vagy egy bulis sütögetés a barátokkal. A kertbarátok tudják jól, hogy kertünkön mindig van mit rendezgetni, csinosítgatni, és természetesen dekorálni is. Most olyan kerti állólámpákat hoztunk a kínálatunkból, amelyek letisztult formájukkal, stabil kialakításukkal minden kertben megállják a helyüket, és emellett még gyönyörű szépek is. Legyen a cél a dekorálás, vagy akár használjuk őket irányfénynek, ezekkel a darabokkal biztosan nem lövünk mellé. Lássuk, melyek ezek;

Abosa lámpa
Ez a lámpa több szempontból is különleges darab, de talán a legszembeötlőbb különlegessége az a kő hatású borítása. Megszólalásig úgy néz ki, mintha kőből volna, így tökéletesen beleillik a természetes környezetbe, legyen az sziklakert, kerti sütögető, vagy bármi egyéb natur környezet. Mindegyik állólámpában 1 darab hideg fehér LED található, mely este sötétedéskor életre kel intelligens szolárpanelje segítségével, napfelkeltével pedig elalszik, tehát ki-be kapcsolgatni sem kell. Mérete is elég impozáns, 38 x 6,5 cm, ráadásul IP44-es minősítéssel rendelkezik, így az időjárás viszontagságait is remekül állja.

Evan lámpa
Na, ez a lámpa aztán tényleg nem viccel, ha a masszív megjelenésről van szó! Az oszlop 6 cm-es átmérővel rendelkezik, így ez aztán nem kerüli majd el senki figyelmét. Irányfényként és dekorációként is tökéletesen szuperál, akár a kerti út mellé tesszük, hogy a házig kísérje az oda tartót, akár egy kerti szoborra hívja fel este is a figyelmet. Anyagát tekintve fém, a letisztult stílus kedvelőinek biztosan első látásra szerelem lesz. Az IP44-es minősítés természetesen neki is jár, tehát jöhet eső, szél, nem okozhat gondot.

 

Piros Mozaic lámpa
Szereted a klasszikus oszlop formát, de mégis jó lenne bele egy kis plusz? Akkor megérkeztél, a Mozaic lámpa erre a tökéletes megoldás. 6 cm átmérőjű oszlop formájú kerti állólámpa, amely sok kerti lámpával ellentétben nem hideg, hanem meleg fehér színben világít, méghozzá úgy, hogy ez a meleg fehér led megvilágítja a piros mozaik lámpatestet, így pazar, sejtelmes fényt kölcsönöz kertednek. Rozsdamentes acélból készült, így amitt sem kell fájjon a fejed, hogy eső hatására mi lesz vele. Hosszan világít a napelem segítségével újratöltődő akkumulátoroknak köszönhetően, napnyugtától napkeltéig bátran számíthatsz rá, hogy kellemes hangulatot teremt a kertedben. Ez garantáltan az a fajta kerti álló lámpa, amit senki sem hagy majd szó nélkül.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük