Világítás trend

A legcukibb karácsonyi dekorációk és világítások

Mi már hetek óta karácsonyi lázban égünk, hiszen napról napra egyre több imádnivaló ünnepi dekorációnk és világításunk érkezik. Nekünk már meg is vannak az idei kedvenceink, amiket legszívesebben minden egyes házhoz eljuttatnánk. Most a legcukibbakat gyűjtöttük össze neked! Vigyázz, igazi mosolyt hozó világítások és dekorációk következnek!

Pufókok, mosolyognak és imádjuk őket

A karácsonyi dekorációk és világítások, amellett, hogy varázslatosak és álomszépek még írtó cukik is lehetnek. Nagyon szeretjük az állatokat, a pocakosokat, a kalaposokat és a mosolygósakat közülük. Nem is volt kérdés, hogy egyszer tuti egy helyre gyűjtjük össze őket – hát most meg is tesszük!

Rugózva táncikálnak, pocakosak és cukik

Az idei év talán legcukibb karácsonyi figurái ezek a fém, pocakos, rugós csodák. Nézd, mennyire édesek a Mikulások, a hóemberek, a pingvin és a rénszarvas! Bármelyik házban lelnek is új otthonukra egy biztos: mosoly csalnak bárki arcára, aki csak találkozik velük!

Egytől-egyig gyönyörű fémből készített, kézzel festett karácsonyi dekorációk, amik fantasztikusan mutatnak az ünnepi asztalon, kandalló párkányon, ablakban, polcokon és természetesen a fa alatt is! Ah, csak ne lenne olyan nehéz választani közülük!

A karácsony vidám manói

Nincs is karácsony az imádnivaló manócskák nélkül! Imádjuk pihe-puha szakállukat, hatalmas, csúcsos, színes, csíkos sapkájukat és pirospozsgás orrukat! Egy über-cuki karácsonyi dekorációt, világítást vagy szuper ajándékot keresel? A manóink között tuti megtalálod a kedvenced!

A legszuperebb bennük, hogy vannak olyanok, amiket a kertben, vannak, amiket az otthonod melegében csodálhatsz. Egyesek világítanak, másoknak hosszú csíkos-zoknis lábuk van. És azok a bogyó orrok! Írtó cukik!

Ők üdvözlik a vendégeid!

Amikor a legcukibb karácsonyi dekorációkról és világításokról beszélünk, nem szabad megfeledkeznünk az édes ajtódíszeinkről sem! Nézd csak! Milyen szuper lenne, ha már az ajtóban ilyen imádnivaló dekoráció fogadná a vendégeid, nem?

Cukiságok a konyhában is

Be kell vallanunk őszintén, amikor először megláttuk ezeket az édes széktámla huzatokat, mi azon nyomban beléjük szerettünk és be is szereztünk belőlük párat az irodánkba.

Ahogy a vendégeid belépnek a konyhába, ezek a cuki széktámla huzatok azonnal vidáman köszöntik őket. Máris megteremtették az ünnepi vacsora hangulatát! Arról nem is beszélve, hogy védik a székeid a nagy sürgés-forgásban esetlegesen rájuk cseppenő alapanyagoktól. Hidd el, mesélték már többen, hogy a rénszarvas kerek orrocskájáról porolták le a bejglihez használt lisztet.

A varázslatos fényfüzérek

El ne felejtsük a csodálatos fényfüzéreket! Hiszen közöttük is nagyon-nagyon sok cukiságra lelhetünk. Nézd csak, mennyire édesek ezek a kis rénszarvasok, koszorúcskák és ajándékcsomagok!

Fényfüzérek nélkül talán nincs is karácsony! Az egyik legkedveltebb karácsonyi világítások, amik közül bátran választhatunk meleg- és hideg fényűeket, egyszerűbbeket, vibrálókat, színeseket és persze ezeket az édes kis figurásokat is.

És ez még mindig nem minden…

A sort még nagyon sokáig folytathatnánk, hiszen még be sem mutattuk édes kristályos állatkáinkat, varázslatos hógömbjeinket, büszke Diótörő figuráinkat, ragyogó házikóinkat sem.

Nézz szét gyorsan karácsonyi világításaink és dekorációink között és találd meg az otthonod legcukibb díszeit idén karácsonykor is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük