Világítás trend

A leggyönyörűbb kültéri lámpák 2019-ben

Színek és csillogás, tündöklés és ragyogás! Dekoráld kertedet a legmegkapóbb kültéri lámpákkal, melyek garantáltan párjukat ritkítják! Egy színes Tiffany, vagy egy ámulatos mozaik lámpa? Egy vidám, színes lampionsor vagy egy, a szivárvány ezer színében tündöklő szélforgó világítás? Bármelyik is vegyen le a lábadról, mutatjuk a leggyönyörűbb kültéri lámpákat 2019-ben!

LED Bulb függő világítás

Ez az igazán gazdaságos napelemes BULB világítás bármilyen kertből otthonos kis fészket varázsol! A kis kreatív, meleg fényű villanykörték bearanyozzák a leghűvösebb éjszakákat is. Használd bátran akkor is, ha meghitt, romantikus pillanatokra vágysz!

Kerti LED törtüveg gömb világítás

Ez ám az igazi mágia és boszorkányság! Ezek a varázslatos kis törtüveg gömbök a színskála minden árnyalatában játszva hódítják meg kertedet. Dekoratív, impozáns, kecses kis teremtmények, melyek otthonod bármely pontján kiválóan mutatnak majd!

[us_image image=”21940″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”23250″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”21935″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

LED Bote világítás

A LED Bote világítás kinézetre hasonlít a törtüveg gömbhöz, ám ebben 25 színváltós LED kapott helyet. Ezzel is igazán pazar hangulatot kreálhatsz lényegében bárhol, bármikor! Földbe szúrható talpazatának köszönhetően bárhova elhelyezheted ezt az ezer színben pompázó csodát.

Kerti napelemes LED Tiffany lámpa

Kevés ember van, akit a Tiffany lámpa nem varázsol el pillanatok alatt. Gyönyörű, aprólékos megmunkáltság, gondos részletek, mesés színek. A méltán a „kertek hercegnőjének” nevezett lámpa kecses, bájos, és egészen biztos, hogy nem jön szembe veled az utcán – sem a szomszéd kertjében. Az pedig csak hab a tortán, hogy minden egyes Tiffany lámpa egyedi, kézzel festett.

Kerti napelemes LED páva világítás

Állatbarát vagy, vagy egy állati jó fényforrást keresel? Ez a színváltós, napelemes páva méltó dísze lesz gondosan tervezett és ápolt udvarodnak. Egyedülálló dekoráció, mely a napelemes üveggömbnek köszönhetően leírhatatlanul páratlan élményt nyújt!

[us_image image=”10948″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”19743″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”22068″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Kerti napelemes LED flamingó világítás

Kecses, hosszú, hajlékony nyakú, vékony lábú madár, mely rózsaszín- és skarlátvörös árnyalatban játszó tollazattal rendelkezik – mi az? Hát persze, hogy a flamingó! Ugye milyen egzotikus? Pontosan ezt az egzotikumot hozza el kertünkbe a napelemes LED flamingó világítás. Ha mediterrán hangulatú kertre vágysz, és szinte már minden a helyén, de valami még mégis hiányzik, akkor ne várj tovább, szerezd be ezt a csodát, mely a forró nyári esték hangulatát varázsolja kertedbe.

Kerti napelemes LED páva szélforgó világítás

Ha már madarak, akkor nem maradhat ki a sorból a páva szélforgó világítás sem! A páva tollazatában óriási színváltós LED lett elrejtve; naplementekor automatikusan felkapcsol, és különleges fénybe borítja kertedet!

Napelemes színes LED fényfüzér

Ha az extravagancia nem a te világod, és inkább valami klasszikusra vágysz, akkor nézd meg ezt a napelemes színes LED fényfüzért! Egy pillanat alatt különleges hangulatot teremthetsz kerted bármely pontján! Fűzd a korlát köré, dekoráld vele a napernyőt, egy fát, vagy szimplán csak lógasd le – lényegében bárhonnan! Ez a világítás nem csak fényérzékelővel felszerelt, de választhatsz többféle funkció közül is: azt szeretnéd, hogy folyamatosan világítson? Semmi akadálya! Inkább feltűnő villogásra vágysz? Egy gombnyomás és máris kész! Arról nem beszélve, hogy választhatsz 5, 10, és 20 méteres füzért is, így biztosan megtalálod azt opciót, amely legtökéletesebben passzol kertedbe!

A LED-ek vízállósága

Minden világítás kiváló IP minősítéssel rendelkezik, így a legszélsőségesebb időjárás miatt sem kell aggódnod: a LED-ek biztosan állják a sarat!

[us_image image=”13763″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”12539″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”12540″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”10942, 13727, 23241″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük